Ανδρέας Μικρούτσικος Σχολιάζει τις Δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την Τηλεόραση

Ανδρέας Μικρούτσικος Σχολιάζει τις Δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την Τηλεόραση



Πολύ κριτικός εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Buongiorno» σχετικά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο λόγος ήταν οι δηλώσεις της ότι της λείπει η τηλεόραση, κάτι που προκάλεσε την απορία του παρουσιαστή σχετικά με το αν η τηλεόραση θα τη στερηθεί. «Η Κωνσταντίνα δήλωσε ότι της λείπει η τηλεόραση και ρωτώ ως φιλοσοφικό ερώτημα: της τηλεόρασης της λείπει η Κωνσταντίνα; Ερώτημα. Δεν απαντώ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τη συμμετοχή της στην τηλεόραση, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε ότι η Σπυροπούλου είχε καλές επιδόσεις στο Survivor, όπου ανέβασε τα νούμερα τηλεθέασης. Υπογράμμισε επίσης πως οι μαγνητοσκοπημένες εμφανίσεις της είχαν μεγαλύτερη απήχηση, αναφέροντας την εκπομπή «Κάτι Ξαναψήνεται» και τα σχόλια που έκανε για τις κουζίνες που επισκεπτόταν.

Η Φαίη Σκορδά, από την άλλη πλευρά, μίλησε θετικά για την Κωνσταντίνα, επισημαίνοντας ότι είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στο παρελθόν. Όμως, η απάντηση του Μικρούτσικου ήταν αιχμηρή και προκάλεσε αίσθηση: «Κάποιοι άνθρωποι δεν είναι παρουσιαστές. Τι είναι η παρουσίαση; Βγάζω μια όμορφη κοπέλα, κάθεται και ακκίζεται και λέει ό,τι θέλει; Αυτό δεν είναι τηλεόραση, είναι μπάτε σκύλοι αλέστε».

Συνολικά, η κουβέντα γύρω από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την τηλεοπτική της καριέρα φαίνεται να προκαλεί αντιφατικά συναισθήματα και απόψεις στους συμμετέχοντες της εκπομπής. Πηγή: news.gr