Την καταβολή δώρου Χριστουγέννων στο υγειονομικό προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς, ως μία ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης μπροστά στο τεράστιο έργο που επιτελεί για την αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης που ζούμε, ζήτησε ο Υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα υγείας του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Πουλάς, κατά τη συζήτηση στη Βουλή της σχετικής επίκαιρης ερώτησης που είχε καταθέσει.

Κατά την τοποθέτησή του ο κ. Πουλάς αφού αναφέρθηκε στην καθημερινή μάχη που δίνει το υγειονομικό προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας από την έναρξη της πανδημίας μέχρι και σήμερα τόνισε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, μάλιστα, με την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας, την υπερφόρτωση των νοσοκομείων και των κλινών ΜΕΘ με νοσούντες από κορονοϊό, οι συνθήκες εργασίας του υγειονομικού προσωπικού έχουν επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο.

Επιπλέον ο βουλευτής του Ν. Αργολίδας αναφέρθηκε και στις τροπολογίες που κατέθεσε επανειλημένα το Κίνημα Αλλαγής στη Βουλή για την ένταξη του υγειονομικού προσωπικού του ΕΣΥ στο καθεστώς των Βαρέων και Ανθυγιεινών σε μία κίνηση έμπρακτης αναγνώρισης των προσπαθειών του τις οποίες η κυβέρνηση αρνήθηκε να κάνει αποδεκτές.

Κλείνοντας ο κ. Πουλάς ζήτησε έργα και όχι μόνο λόγια και χειροκροτήματα και κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει στην καταβολή δώρου Χριστουγέννων στο υγειονομικό προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς αίτημα για το οποίο δεν έλαβε ξεκάθαρη απάντηση από τον Υφυπουργό Υγείας, κ. Κοντοζαμάνη.


Πηγή: timesnews.gr