Τον Αλέξη Τσίπρα καλεί η ΝΔ να πάρει θέση για την τοποθέτηση 15 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που τάσσονται υπέρ της μεταφοράς του Δημήτρη Κουφοντίνα στις φυλακές Κορυδαλλού και υποστηρίζουν ότι στην περίπτωσή του η κυβέρνηση παραβιάζει το κράτος δικαίου και αντί να υπερασπίζεται το δίκαιο, εκδικείται και ξαναδικάζει τον Κουφοντίνα για τις πράξεις.

Η ΝΔ εξαπέλυσε πυρά κατά των συγκεκριμένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «έσπευσαν προς υπεράσπισή του (σ.σ. Κουφοντίνα), ενώ δεν ποτέ δεν βρήκαν να πουν κουβέντα για τα θύματά του» και κάλεσε την Κουμουνδούρου να ξεκαθαρίσει ποια είναι η επίσημη θέση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. «Συμφωνεί με το κείμενο των στελεχών του; Περιμένουμε την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα» ανέφερε χαρακτηριστικά το Μοσχάτο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Ο κατά συρροήν δολοφόνος Δημήτρης Κουφοντίνας και οι υποστηρικτές του πρέπει να αντιληφθούν ότι η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Προξενεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έσπευσαν προς υπεράσπισή του ενώ ποτέ δεν βρήκαν να πουν κουβέντα για τα θύματά του. Αλήθεια ποια είναι η θέση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ; Συμφωνεί με το κείμενο των στελεχών του; Περιμένουμε την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα».


Πηγή: timesnews.gr