Αρχική ΚΟΣΜΟΣ Αποχαιρετιστήρια tweets Πομπέο: Αναφορά και στην επίσκεψή του στην Ελλάδα, με θερμές...

Αποχαιρετιστήρια tweets Πομπέο: Αναφορά και στην επίσκεψή του στην Ελλάδα, με θερμές ευχές σε Μητσοτάκη και Δένδια

215
0

Με αναρτήσεις του στο Twitter, ο απερχόμενος υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο αποχαιρετά το υπουργείο του και στέλνει ευχές σε ομολόγους του αλλά και σε πρωθυπουργούς και προέδρους χωρών. 

Μεταξύ άλλων ανάρτηση έκανε και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, αναφερόμενος στην τελευταία επίσκεψή του στην Ελλάδα, στα τέλη Σεπτέμβρη, κατά την οποία φιλοξενήθηκε στην οικία του πρωθυπουργού στα Χανιά.

Επίσης, ειδική αναφορά κάνει στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, χαρακτηρίζοντας τον εκπληκτικό επαγγελματία. «Η περιήγηση στην Κρήτη, το σπίτι σας, ήταν αξέχαστα. Η δουλειά που κάνουν από κοινού οι ΗΠΑ και η Ελλάδα στην Ανατολική Μεσόγειο και αλλού διασφαλίζει την ελευθερία της Αμερικής παράλληλα με αυτήν του ελληνικού λαού. Ευλογίες σε εσάς και τη Μαρέβα Μητσοτάκη. Και ο ομόλογός μου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας είναι ένας εκπληκτικός επαγγελματίας» γράφει στην ανάρτησή του ο Μάικ Πομπέο.

Ο υπουργός Εξωτερικών συνοδεύει την ανάρτησή του με φωτογραφίες κατά την επίσκεψή στην Κρήτη, και ειδικότερα από την οικία του πρωθυπουργού στα Χανιά, όπου φιλοξενήθηκε και από την ξενάγησή του στο νησί, ενώ επισυνάπτει και μία φωτογραφία κατά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.


Πηγή: timesnews.gr