Στην επικριτική τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για το Ελληνικό απάντησε η κυβέρνηση, μέσω της εκπροσώπου της.

Σύμφωνα με την Αριστοτελία Πελώνη, «σήμερα ο κ. Τσίπρας ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του σε ψέματα και συνωμοσιολογία. Ήταν σαν να ακούει κανείς τον άλλοτε συγκυβερνήτη του στην “πρώτη φορά Αριστερά”.

Την ώρα της μεγάλης μάχης που δίνουν οι πολίτες και χιλιάδες υγειονομικοί μαζί με την Πολιτεία, ο ίδιος και τα στελέχη του συνεχίζουν να πετροβολούν τη χώρα.

Σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού και χυδαιότητας, ο κ. Τσίπρας, είχε μάλιστα το θράσος να μιλήσει για τράπεζες. Όταν η “περήφανη” διαπραγμάτευσή του έφερε τα capital controls, βύθισε στο σκοτάδι όλους τους Έλληνες και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το ελληνικό Δημόσιο περιουσία 25 δισ. – μόνο από τον σχεδόν μηδενισμό της αξίας των μετοχών των τραπεζών.

Και όλ’ αυτά προκειμένου να καλύψει τη στροφή του και την υπερψήφιση επί της αρχής του νόμου για το Ελληνικό, όταν η κυβέρνησή του έκανε ό,τι μπορούσε για να σαμποτάρει την επένδυση».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε «μεταπράτη φόβου και τελάλη της καταστροφής» τον κ. Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι «επιδιώκει να μετατρέψει τις αυταπάτες του σε αντιπολιτευτικά πυροτεχνήματα. Ζει στον δικό του κόσμο. Επιμένει στην καταστροφολογία. Θέλει κανονικοποίηση της μιζέριας. Γιατί μόνο μέσ’ απ’ αυτή μπορεί να επιβιώσει πολιτικά.

Η στάση του είναι προσβλητική για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, που θέλουν να βγούμε απ’ το τούνελ και να φύγουμε μπροστά».


Πηγή: timesnews.gr