«Είναι σαφές σε όλους ποιος υποδαυλίζει την κοινωνική ένταση αυτές τις μέρες, εκμεταλλευόμενος την πολύ λογική κόπωση που υπάρχει σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας από τα περιοριστικά μέτρα» απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, σε ερώτηση για τις επικρίσεις του ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση στοχοποιεί την αξιωματική αντιπολίτευση ως υποκινητή των προχθεσινών επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με την Αριστοτελία Πελώνη, «όλοι γνώριζαν, και η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, τα καλέσματα ομάδων από τη Δευτέρα στα social media, παρ’ όλα αυτά κάλεσαν στην πορεία (της Τρίτης). Αυτά είναι υποκριτικά και κροκοδείλια δάκρυα εκ των υστέρων» υποστήριξε, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος προανήγγειλε πως στην αυριανή ομιλία του-απάντηση στον Αλ. Τσίπρα ο πρωθυπουργός θα δώσει ένα περίγραμμα των μέτρων που προτίθεται να λάβει η κυβέρνησ ως «αντίδοτο» στα φαινόμενα αστυνομικής βίας, μετά και τη συνάντηση που είχε χθες με τον καθηγητή Ν. Αλιβιζάτο, τον επικεφαλής της άτυπης πενταμελούς Επιτροπής παρακολούθησης και διερεύνησης περιστατικών αστυνομικής βίας, που συστάθηκε τον Νοέμβριο του 2019 με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.


Πηγή: timesnews.gr