Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αρζόγλου για Κιμούλη: Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση – Τι είπε...

Αρζόγλου για Κιμούλη: Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση – Τι είπε για τον Σπυρόπουλο

244
0

Ο Κώστας Αρζόγλου αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη στη θεατρική παράσταση «Ζητείται τενόρος» λέγοντας μεταξύ άλλων ότι του είχε κάνει τη ζωή κόλαση.

Ειδικότερα, ο κ. Αρζόγλου, μιλώντας στο Open, ανέφερε: «Ο Γιώργος μού είχε κάνει τη ζωή κόλαση. Κόλαση πραγματικά… Μία ολόκληρη σεζόν κάθε μέρα πήγαινα στο θέατρο σαν να πήγαινα σε καταναγκαστικά έργα. Ήμουν σκηνοθέτης και ηθοποιός στην παράσταση ‘Ζητείται τενόρος’ και ο Γιώργος είναι αρκετά χρόνια μικρότερός μου. Δεν μιλιόμαστε επί πολλούς μήνες, σε διπλανά καμαρίνια. Στη σκηνή ενοχλούσε. Έκανε τις σκηνές του πολύ μεγαλύτερες, άλλαζε τελείως μα τελείως το κείμενο, δηλαδή φέρνω ένα παράδειγμα σε αμερικάνικο έργο έβαζε μέχρι και ποντιακά. Φοβερά πράγματα… Έλεγε υπήρχε πρόβλημα με το κείμενο -που είχε κάνει μετάφραση η Έλενα – το άλλαζε συνέχεια, κάθε ατακούλα… Ο επιχειρηματίας τότε λόγω της μεγάλης επιτυχίας που έκανε η παράσταση μας παρακαλούσε για μία εβδομάδα επέκταση του συμβολαίου μας και εγώ αρνιόμουν. Με τον Γιώργο κάναμε να μιλήσουμε περίπου 25 χρόνια ενώ ήμασταν πολύ φίλοι… Ήθελε μία παράσταση ομαδική να την καρπωθεί ο ίδιος και αυτό γινόταν με διάφορους τρόπους επί σκηνής. Το τι τράβηξα είναι απίστευτο», είπε ο Κώστας Αρζόγλου.

“Η αντίληψη του ‘Εγώ είμαι και κανείς άλλος’ κυριαρχούσε πολύ στον Γιώργο”. Ο Κώστας Αρζόγλου είπε ότι ο Γιώργος Κιμούλης του έδωσε αγκωνιά όταν πήγε να υποκλιθεί στο κοινό στην πρεμιέρα της παράστασης ‘Ζητείται τενόρος’.

Σχετικά με τις καταγγελίας που έχουν γίνει για τον Κώστα Σπυρόπουλο, δήλωσε ότι δεν τις πιστεύει και θεωρεί ότι δεν υπήρχε κακή πρόθεση από πλευράς του ηθοποιού.


Πηγή: timesnews.gr