Απέναντι σε συμβολικές εκδηλώσεις, στη μνήμη ενός αδικοχαμένου παιδιού, η κυβέρνηση απαντά με χιλιάδες συνωστισμένους αστυνομικούς, με αυταρχισμό, παρεμπόδιση και προσαγωγές, δηλώνει ο γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Όπως σημειώνει, από το πρωί αντιπροσωπείες πολιτικών κομμάτων, οργανώσεων νεολαίας, αιρετών στην τοπική διοίκηση, συνδικάτων, μαζικών φορέων φοιτητών, μαθητών κλπ, «τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα», προσέρχονται στον χώρο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, για να αφήσουν ένα λουλούδι.

«Η κυβέρνηση, για μια ακόμη φορά, εκτίθεται και αυτογελοιοποιείται. Τα αυταρχικά μέτρα που παίρνει είναι πέρα και έξω από κάθε λογική προστασίας της δημόσιας υγείας, την οποία άλλωστε έχει αφήσει στο έλεος. Υπακούουν μόνο σε μία λογική και σ’ ένα στόχο: Να μπει “φίμωτρο” στον λαό – και ιδιαίτερα στη νεολαία – και να μονιμοποιηθούν πρακτικές καταστολής με πρόσχημα την πανδημία» υποστηρίζει ο κ. Κουτσούμπας.

Καλεί δε τον λαό «να καταδικάσει το νέο όργιο κυβερνητικού αυταρχισμού. Απαιτούμε την απελευθέρωση όλων των προσαχθέντων και ζητάμε να επιτραπεί ελεύθερα σε όσους το επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου».


Πηγή: timesnews.gr