Κριτική στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη για την τοποθέτησή της για το θέμα Λιγνάδη κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου ασκεί με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, ενώ επαναφέρει την πρότασή της για αυστηρότερες ποινές για αδικήματα τέτοιας φύσεως.

«Για άλλη μια φορά σήμερα η υπουργός Πολιτισμού κυρία Μενδώνη προσπάθησε να πάρει επάνω της την απόλυτη ευθύνη για τον διορισμό Λιγνάδη, παρά το ότι η ίδια έχει παραδεχτεί ότι δεν τον γνώριζε. Ο ισχυρισμός Μενδώνη είναι το “σεντόνι” που κρύβει τις ευθύνες για μία υπόθεση που εξελίσσεται σε “νεοελληνική τραγωδία”», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και καταλήγει:

«Δυστυχώς για την κυβέρνηση αυτή η τραγωδία αφορά ανθρώπινες ψυχές. Μπορεί πλέον η κ. Μενδώνη να θεωρεί ότι καλύπτει με τη δήλωση την κυβέρνηση ωστόσο εμείς επισημαίνουμε ότι δεν θέλουμε κάλυψη αλλά αποκάλυψη όλων των πτυχών του ζητήματος.

Άλλωστε στην πρόσφατη συζήτηση στην Βουλή, μόνον η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ διά στόματος του προέδρου της, Κυριάκου Βελόπουλου πήρε σαφή θέση για τους παιδοβιαστές, προτείνοντας ξεκάθαρα ισόβια κάθειρξη, χημικό ευνουχισμό και δήμευση της περιουσίας τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή: timesnews.gr