Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας: Διακοπή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας: Διακοπή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

282
0

Κλειστή είναι από τις 05.30 το πρωί η εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας για όλα τα οχήματα, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης που καθιστά πολύ επικίνδυνη την κυκλοφορία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΑΔΑ αναφέρει:

Λόγω της σφοδρότητας του καιρικού φαινομένου και για λόγους ασφαλείας οδηγών και οχημάτων, η εθνική οδός από τον κόμβο Καλυφτάκη (Κηφισιά) έως τη Λαμία θα παραμείνει κλειστή. Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. Στο επόμενο τρίωρο θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση (από ώρα 05:30).

(05:30) Νέα Οδός: Διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς, ότι έπειτα από σχετική απόφαση της τροχαίας, λόγω της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων κατά τόπους στον αυτοκινητόδρομο και με στόχο την ασφάλεια των πολιτών, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, στο ρεύμα προς Λαμία στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη και στο ρεύμα προς Αθήνα σε διάφορα ενδιάμεσα σημεία σε Φθιώτιδα, Βοιωτία και Αττική.

Ειδικά για το ρεύμα προς Λαμία και την τεχνητή ανάσχεση στον Α/Κ Καλυφτάκη, οι οδηγοί μπορούν ακολουθώντας τις υποδείξεις της Τροχαίας να αναστρέψουν στο ρεύμα προς Αθήνα, κάτι που ισχύει αντίστοιχα και στα υπόλοιπα σημεία στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί από την τροχαία τις επόμενες ώρες.

Παρακαλούνται οι πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις έως τη λήξη των φαινομένων.

Θα υπάρχει διαρκής ανανέωση των ενημερώσεων ανάλογα με την πορεία των καιρικών φαινομένων.


Πηγή: timesnews.gr