Επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπολύει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά κατηγορώντας τον ότι παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο με αφορμή τα όσα δήλωσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.

Με αφορμή τις συστάσεις του πρωθυπουργού προς τη ΔΕΗ για μειώσεις στους λογαριασμούς όσων έμειναν χωρίς ρεύμα λόγω της κακοκαιρίας η κα Γεννηματά τονίζει ότι «οι πολίτες δεν εξαγοράζονται» ενώ για το γεγονός ότι «250.000 νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα -και όχι μόνο- για ημέρες» κάνει λόγο για «χρεοκοπία του δήθεν επιτελικού κράτους».

Αναλυτικά η δήλωση της Φώφης Γεννηματά έχει ως εξής:

«Ο κ. Μητσοτάκης νίπτει τας χείρας του για την χρεωκοπία του δήθεν επιτελικού του κράτους.

»Δεν τόλμησε να αναλάβει τις ευθύνες που του ανήκουν και παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο για το πιγκ-πογκ ευθυνών που εκπορεύεται από τους Υπουργούς του.

»Ό,τι και να κάνουν, δεν μπορούν να κρύψουν την πραγματικότητα. Πλήρης αποτυχία.

Θλιβερός παρατηρητής η Πολιτική Προστασία

»Η Πολιτική Προστασία, για μια ακόμη φορά, διακρίθηκε μόνο στο ρόλο του θλιβερού παρατηρητή, επιχειρώντας εκ των υστέρων να παραστήσει τον συντονιστή!

»Και απαντά με το γνωστό «οι άλλοι ήταν χειρότεροι».

»Όμως, η πραγματικότητα δεν κρύβεται.

»250.000 νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα -και όχι μόνο- για ημέρες.

»Αυτό δεν μπορούν να το συσκοτίσουν, ούτε η πληρωμένη κυβερνητική προπαγάνδα από ορισμένα ΜΜΕ, ούτε οι υποσχέσεις για μικροπαροχές στους πολίτες.

»Οι πολίτες δεν εξαγοράζονται. Έχουν γνώση και κρίση και όταν έρθει η ώρα θα τους καταδικάσουν».


Πηγή: timesnews.gr