Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί ότι «επενδύει όλη της την ενέργεια στην καταστολή και τη συνταγματική εκτροπή, ελπίζοντας να διχάσει τους πολίτες και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη», εξαπέλυσε, με σημερινή δήλωσή του, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο κ. Βαρουφάκης τονίζει ότι «η κυβέρνηση επέλεξε να βάλει την ιδιωτικομανία της πάνω από τη δημόσια υγεία και έτσι έχασε, από επιλογή, τον έλεγχο της πανδημίας». Και τώρα, «που τα δημόσια νοσοκομεία πλημμυρίζουν, έχοντας πρώτα εξαγοράσει τα ΜΜΕ, επενδύει όλη της την ενέργεια στην καταστολή και τη συνταγματική εκτροπή, ελπίζοντας να διχάσει τους πολίτες και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη», προσθέτει.

Η 17η Νοέμβρη του 2020, σύμφωνα με τον γραμματέα του ΜέΡΑ25, «θα καταγραφεί ως η μέρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδωσε εντολή να πέσουν οι μάσκες και να αποκαλυφθεί η απόφασή τους να εξ-Ορμπανίσουν την Ελληνική Δημοκρατία».

Καταλήγοντας, στη δήλωσή του, ο κ. Βαρουφάκης διαβεβαιώνει ότι «το ΜέΡΑ25, με όλες τις δυνάμεις των ανθρώπων του, θα σταθεί εμπόδιο στην Ορμπανικής έμπνευσης Μεταδημοκρατία που ενισχύει την πανδημία, υγειονομική, οικονομική και κοινωνική».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή: timesnews.gr