Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Γιάννα Αγγελοπούλου: Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» θέλει τους επιχειρηματίες δίπλα της

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» θέλει τους επιχειρηματίες δίπλα της

296
0

Η Επανάσταση του 1821 δεν θα είχε ευοδωθεί χωρίς την ελληνική εμπορική και επιχειρηματική τάξη, που παρείχε τη βάση για την οργάνωση, στοχοπροσήλωση και το ιδεολογικό πλαίσιο του Αγώνα. Άλλωστε, η Φιλική Εταιρεία ιδρύθηκε από μια ομάδα Ελλήνων εμπόρων της Οδησσού.

Αυτό σημείωσε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη στη διαδικτυακή εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για τα 200 χρόνια από το 1821.

Κεντρική προσκεκλημένη στην εκδήλωση ήταν η κυρία Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη η οποία σε αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι στην τοποθέτησή της είπε: «Η Επιτροπή θέλει τους επιχειρηματίες της χώρας δίπλα της. Με συμμετοχή στις εκδηλώσεις, αλλά και με στήριξη μέσα από χορηγίες δράσεως, καθώς δεν λαμβάνει καμία κρατική χρηματοδότηση. Έτσι, η βούληση του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθήνας να στηρίξει το έργο μας, μας δίνει μεγάλη χαρά». Επίσης σημείωσε: «Το 2021 είναι μία χρονιά συμβολική για εμάς. Μία χρονιά που θα γιορτάσουμε, σεβόμενοι την Ιστορία μας, τιμώντας τους ανθρώπους μας, αναδεικνύοντας τη χώρα μας αλλά και οραματιζόμενοι το μέλλον μας. Να είμαστε όλοι καλά για να την απολαύσουμε».


Πηγή: timesnews.gr