Κανονικά η παραλαβή προϊόντων από τα καταστήματα εστίασης

Ανατροπή δεδομένων με τα take away το Σαββατοκύριακο σε Αττική και Θεσσαλονίκη, με την παραλαβή προϊόντων να γίνεται κανονικά από τα καταστήματα εστίασης.

«H Kυβέρνηση αξιολόγησε ότι το μέτρο τηςπροσωρινής αναστολής του “take away” θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση και θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. Ως εκ τούτου, ανακοινώνουμε ότι το “take away” θα λειτουργεί στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και τα Σαββατοκύριακα, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα», αναφέρει σε δήλωσή του ο υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο κ. Γεωργιάδης είχε κάνει λόγο για απαγόρευση του take away, στη συνέχεια το υπουργείο ανακοίνωσε την εφαρμογή του μέτρου από την Κυριακή, όμως τελικά η κυβέρνηση αποφάσισε να μην αλλάξει τίποτα όσον αφορά τα take away σε Αττική και Θεσσαλονίκη μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Γεωργιάδης: Κάναμε λάθος και το διορθώσαμε, αφήστε τώρα τους γνωστούς να γκρινιάζουν

Η δυνατότητα να βλέπεις ότι κάτι είναι λάθος και να το διορθώνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται δεν είναι αδυναμία αλλά δύναμη. Αδυναμία είναι η επιμονή στο λάθος για λόγους επικοινωνίας. Εμείς κάναμε λάθος και το διορθώσαμε πριν γίνει ζημιά. Αφήστε τώρα τους γνωστούς να γκρινιάζουν».

Αυτό απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, απαντώντας σε σχόλια χρηστών σχετικά με τις ανακοινώσεις του υπουργείου για το take away.

Λίγο μετά επανήλθε με νέα ανάρτηση λέγοντας: Και αν αναρωτιέστε σε ποιους αναφερόμουν πάρτε μία γεύση …

Ο κ. Γεωργιάδης, λίγο νωρίτερα είχε γράψει: «Συγγνώμη για την αναστάτωση αλλά αυτό το μέτρο που αποφασίστηκε χθες υπό τις προτάσεις της επιτροπής δεν μπορούσε πρακτικά να υλοποιηθεί. Ασφαλώς πρέπει να τηρούνται από όλους όμως τα υγειονομικά μέτρα».


Πηγή: timesnews.gr