Σκίτσο του Ηλία Μακρή (Η Καθημερινή, 19/11/20)

  • Σχόλιο του  ΑΛΕΞΗ ΚΟΛΥΒΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε μια από τις μυριάδες ανακοινώσεις του, κάνει λόγο σήμερα για «ζοφερή πραγματικότητα του τριψήφιου αριθμού νεκρών κάθε μέρα». Εχθές δεν ήταν τριψήφιος και γενικά λίγες φορές και τελευταία είχαμε δυστυχώς τριψήφιο αριθμό νεκρών εξαιτίας του κορονοϊού και πάντα με πρώτο νούμερο το ένα.

Το αναφέρω αυτό διότι τη λέξη την χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ για παραπλάνηση και εντυπωσιασμό, καθώς τριψήφιος είναι και το 100 ή το 101, τριψήφιος είναι και τι 999. Αυτή την βρόμικη παραπλανητική τακτική ακολούθησε άλλωστε ο Τσίπρας στην συζήτηση στη Βουλή όταν είπε στην ομιλία του ότι οι γιατροί πρέπει να διαλέγουν ποιος θα πάει σε τακτικό χειρουργείο για να δημιουργηθεί συνειρμός με το οι γιατροί διαλέγουν ποιόν ασθενή με Covid-19 θα βάλουν στην ΜΕΘ ή όχι, αλλά και να νομίσουν κάποιοι ότι λέει αυτό.

Έτσι και με την ανακοίνωση τους βολεύει ο τριψήφιος αριθμός θανάτων και, αφού έχουν χάσει από καιρό την αίσθηση της αλήθειας και του ψέματος το ξεφουρνίζουν. Εκτός και αν αποκαλύπτουν μύχιες προσδοκίες τους, που θα βοηθούσαν την δική τους πολιτική σωτηρία, κάτι που δεν θέλω να πιστέψω.

Από όσο ξέρω όμως τέτοια χυδαία αντιπολίτευση για μια πανδημία δεν γίνεται πουθενά στην Ευρώπη.

*Για την αναισθησιολόγο συγγενή του Πολάκη και τον θάνατο ενός τετράχρονου κοριτσιού, δεν διαπιστώσαμε καμιά ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ


Πηγή: timesnews.gr