Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί ένας ακόμη τίτλος στη σειρά προσχολικών βιβλίων «Παίζω κρυφτό!»: Πού είναι η κυρία Τ-Ρεξ;

Στο νέο βιβλίο της σειράς που είναι ιδανικό για τα πολύ μικρά παιδιά (1-3 ετών), οι μικροί μας φίλοι καλούνται να παίξουν κρυφτό στον κόσμο των δεινοσαύρων ανασηκώνοντας τα υφασμάτινα, μαλακά μέρη.

Η παιχνιδιάρικη εικονογράφηση της Ingela P. Arrhenius και ο καθρέφτης- έκπληξη στην τελευταία σελίδα θα δώσουν μεγάλη χαρά σε κάθε μικρό αναγνώστη!

Έγραψαν για τη σειρά:

Ψάχνεις για βιβλία για το μωρό σου; Νομίζεις πως είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσεις να του διαβάζεις; Τα βιβλία της Ingela P. Arrhenius θα σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη. Φανταστική εικονογράφηση, επηρεασμένη από την αισθητική των δεκαετιών του ΄50 και του ’60 και δραστηριότητες κατάλληλες για παιδιά πολύ μικρής ηλικίας.

Ζωή Κοσκινίδου, Κόκκινη Αλεπού

Σε τετράγωνο σχήμα, απλές ερωτήσεις σε μεγάλη εύληπτη γραμματοσειρά, καθαρές μορφές ζώων, μικρά υφασμάτινα μέρη για απτικές και νοητικές διαδρομές, συντονισμός χεριού ματιού (οπτικο-κινητικός συντονισμός) για αποκαλύψεις των μικρών ζώων που κρύβονται και έναν μαγικό καθρέφτη στο τελευταίο σαλόνι όπου το παιδί θα δει τον εαυτό του στην ερώτηση «Και πού είσαι εσύ;», το βιβλίο αυτό θα διασκεδάσει και θα εξασκήσει στη λογική hide and seek παιδιά από λίγων μηνών μέχρι περίπου 24-30 μηνών.

Απόστολος Πάππος, Elniplex.com

 H Ingela Peterson Arrhenius γεννήθηκε το 1967 στη Σουηδία. Η τέχνη και το σχέδιο ήταν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή της, και πριν τη καριέρα της ως εικονογράφος εργαζόταν ως καλλιτεχνική διευθύντρια στη Στοκχόλμη. Από το 1992 εργάζεται ως εικονογράφος με διεθνή αναγνώριση στη διαφήμιση, στο σχέδιο, και στις εκδόσεις βιβλίων. Είναι παθιασμένη με το ρετρό στυλ, το οποίο αντικατοπτρίζεται εμφανώς στα έργα της, όπως επίσης και η χαρά της για την τυπογραφία και τα χρώματα. Ζει στη Στοκχόλμη με τον σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά.

Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν:

Πού είναι η κυρία Κούρσα; (2021)

Πού είναι ο κύριος Πειρατής; (2020)

Πού είναι η κυρία Πάπια; (2019)

Πού είναι η κυρία Ζέβρα; (2018)

Πού είναι ο κύριος Σκύλος; (2018)

Πού είναι η κυρία Πασχαλίτσα; (2017)

Πού είναι ο κύριος Λιοντάρης; (2017)


Πληροφορίες έκδοσης
  • Ingela P. Arrhenius
  • Πού είναι η κυρία Τ-Ρεξ; (Where’s Mrs T-Rex?)
  • ISBN: 978-960-572-355-2
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Προσχολικά βιβλία
  • ΣΕΛΙΔΕΣ: 10
  • ΣΧΗΜΑ: 18 x 18 εκ.
  • ΕΞΩΦΥΛΛΟ: Σκληρό
  • ΤΙΜΗ: 8,99 € (περιλαμβάνει ΦΠΑ 6%)
  • ΒΑΡΟΣ: 272 γρ.
  • ΗΛΙΚΙΕΣ: από 1 έτους

Πηγή: timesnews.gr