Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Kαιρός: Eπιδείνωση με βροχές και χιόνια τις επόμενες ώρες

Kαιρός: Eπιδείνωση με βροχές και χιόνια τις επόμενες ώρες

304
0

Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία.

Με βροχοπτώσεις στα ηπειρωτικά, στο Ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη ξεκινά το νέο κύμα κακοκαιρίας. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, χιονοπτώσεις αναμένονται από τις βραδινές ώρες της Πέμπτης στα ορεινά οι οποίες έως το πρωί της Παρασκευής 18/03 θα επεκταθούν και σε ημιορεινές περιοχές των κεντρικών και βόρειων ηπειρωτικών.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή πτώση από το βράδυ της Πέμπτης 17/03 και θα γίνει αισθητή κυρίως την Παρασκευή 18/03, οπότε δεν θα ξεπεράσει τους 9-10 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και το Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο και τους 14-15 βαθμούς στις υπόλοιπες περιοχές.

Τέλος, οι άνεμοι βορείων έως ανατολικών διευθύνσεων που θα επικρατήσουν στα πελάγη θα παρουσιάσουν σταδιακή ενίσχυση, φτάνοντας τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής κατά τόπους τα 7 μποφόρ.

Στους Χάρτες 1 και 2 φαίνεται η πρόγνωση βροχόπτωσης / χιονόπτωσης για τις βραδινές ώρες της Πέμπτης καθώς και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Χάρτης 1. Πρόγνωση βροχόπτωσης / χιονόπτωσης για τις βραδινές ώρες της Πέμπτης

Χάρτης 1. Πρόγνωση βροχόπτωσης / χιονόπτωσης για τις βραδινές ώρες της Πέμπτης

 

Χάρτης 2. Πρόγνωση βροχόπτωσης / χιονόπτωσης για τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Χάρτης 2. Πρόγνωση βροχόπτωσης / χιονόπτωσης για τις πρώτες  πρωινές ώρες της Παρασκευής.

The post Kαιρός: Eπιδείνωση με βροχές και χιόνια τις επόμενες ώρες appeared first on Times News.

Πηγή: timesnews.gr