«Λυπούμεθα που έχει γίνει πάλι η τρομοκρατία θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης, γιατί περί αυτού πρόκειται» ανέφερε ο Γιώργος Μομφεράτος, γιος του Νίκου Μομφεράτου που δολοφονήθηκε από την «17 Νοέμβρη», με αφορμή την υπόθεση Κουφοντίνα.

«Με την ανακοίνωσή μας ζητούμε από τον κ. Κουφοντίνα να σταματήσει την απεργία πείνας του και να διεκδικήσει όποια δικαιώματα θεωρεί ότι καταπατούνται μέσα από τη δικαστική οδό», είπε ο κ. Μομφεράτος μιλώντας στο MEGA.

«Και το ίδιο ζητούμε από τους οπαδούς του, που δεν φαίνεται να θέλουν να τη σταματήσει, αλλά έχουν άλλα στο μυαλό τους» συμπλήρωσε.

«Είναι περιθωριακές οι ομάδες που έχουν τις φαντασιώσεις της 17Ν περί ανατροπών πολιτευμάτων, παρ’ όλα αυτά έχουν μια διεκδικητικότητα και φωνή δυνατή και ακούγονται με τις δράσεις που κάνουν και αναρωτιέται κανείς τι επιδιώκουν», είπε ο κ. Μομφεράτος για τους οπαδούς του Κουφοντίνα.

«Ο Κουφοντίνας ζωντανός θυμίζει τους νεκρούς του, όμως αυτοί θέλουν το δικό τους νεκρό» πρόσθεσε, και συμπλήρωσε πως ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη τους κάνει κακό όσο βρίσκεται εν ζωή.


Πηγή: timesnews.gr