Ο Πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα, εμφανίστηκε προ ολίγων ημερών στην εκπομπή υψηλής τηλεθέασης, Zona e Lire του σταθμού Klan. Ανάμεσα σε πολλά θέματα τα οποία αναπτύχθηκαν, ο Μέτα δήλωσε κατηγορηματικά πως η Αλβανία είναι υπό την ομηρία συμμορίας ελεγχόμενης από τον Σόρος και ότι ο λαός πρέπει να πάρει το πεπρωμένο της χώρας στα χέρια του μια για πάντα.

«Ο Έντι Ράμα μετατράπηκε σε εχθρό του αλβανικού λαού. Το καθήκον μου είναι να υπερασπιστώ το Σύνταγμα και τον πολιτικό πλουραλισμό. Ο Ράμα είναι αυτός που εκδιώκει τους νέους από τη χώρα, αυτός που διατάζει τους στρατηγούς του στρατού να μην παρουσιαστούν στον πρόεδρο, αυτό σημαίνει ότι το κράτος είναι όμηρος μιας συμμορίας που ελέγχεται από τον Σόρος. Ήρθε η ώρα για τους ανθρώπους να πάρουν το πεπρωμένο τους στα χέρια τους», είπε ο Μέτα. Ιλίρ Μέτα, Πρόεδρος Αλβανίας

Αναφερόμενος στις εκλογές που θα γίνουν στις 25 Απριλίου του 2021 είπε χαρακτηριστικά ότι «η 25η Απριλίου είναι η πρώτη μάχη ώστε να ξεκινήσει η αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης στην Αλβανία».

«Η ημέρα των κοινοβουλευτικών εκλογών, 25 Απριλίου, είναι δημοψήφισμα. Οι άνθρωποι θα ψηφίσουν εάν θα πάνε στην Ευρώπη ή στην άβυσσο. Ο κύριος στόχος μου είναι να επιστρέψω την Αλβανία στους Αλβανούς διενεργώντας δημοψηφίσματα, έτσι ώστε το Σύνταγμα της Αλβανίας να μην αμφισβητείται πλέον από δύο κόμματα, όπως το 2008. Δημοψήφισμα στις 25 Απριλίου και μετά από αυτό θα υπάρξουν άλλα δημοψηφίσματα», δήλωσε ο Μέτα.

Απάντησε επίσης στο ερώτημα αν θα είναι ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, όπως τον κατηγορεί ο Έντι Ράμα όταν σχολιάζει την στάση του.

«Σήμερα είμαι ο ηγέτης της Αλβανίας. Αυτό το έργο ανήκει σε μένα σήμερα. Είμαι ο ηγέτης της Αλβανίας και την παρούσα χρονική περίοδο δεν με ενδιαφέρει οτιδήποτε άλλο», απάντησε ο Ιλίρ Μέτα.

Πηγή: www.himara.gr


Πηγή: timesnews.gr