Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Κοντοζαμάνης: Ενίσχυση του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου Βόλου με γιατρούς και νοσηλευτές

Κοντοζαμάνης: Ενίσχυση του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου Βόλου με γιατρούς και νοσηλευτές

313
0

Το «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου, που δέχεται καθημερινά για νοσηλεία πολλά περιστατικά με covid-19, επισκέφθηκε ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και προήδρευσε σύσκεψης για την καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης και την ενίσχυση του νοσηλευτικού ιδρύματος τόσο με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όσο και με επιπλέον τεχνολογικό εξοπλισμό.

Προσερχόμενος στο Νοσοκομείο, ο κ. Κοντοζαμάνης σημειώνοντας ότι «πολλά νοσοκομεία είναι επιβαρυμένα και πρέπει να ανταποκριθούν στην αυξημένη κίνηση που παρουσιάζεται και σε ιδιαίτερες συνθήκες» εξέφρασε την πεποίθηση «ότι θα τα καταφέρουμε, όπως τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα, και έχουμε σχεδιάσει με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να ανταποκριθούμε».

«Από την πρώτη ημέρα σχεδιάσαμε με βάση το χειρότερο σενάριο και υπήρχε προετοιμασία και αυτό φαίνεται» τόνισε ο υφυπουργός Υγείας και προσέθεσε ότι «το Νοσοκομείο θα ενισχυθεί με επιπλέον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την αντιμετώπιση περιστατικών κορωνοϊού», και ότι «ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την ένταξη στο Νοσοκομείο των 18 ιδιωτών γιατρών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον».

«Το Εθνικό Σύστημα Υγείας δέχεται μεγάλη πίεση, αλλά αντέχει», επισήμανε ο κ. Κοντοζαμάνης.


Πηγή: timesnews.gr