Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Κόντρα Γεωργιάδη – ΚΙΝΑΛ για τη διαχείριση της πανδημίας

Κόντρα Γεωργιάδη – ΚΙΝΑΛ για τη διαχείριση της πανδημίας

280
0

Κόντρα ξέσπασε στο Twitter μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη και του ΚΙΝΑΛ με αφορμή μιας φράσης της προέδρου του κόμματος, Φώφης Γεννηματά μετά την τηλεδιάσκεψη που είχε με εκπροσώπους των επιχειρήσεων, του λιανεμπορίου και της εστίασης.

“Ψάχνουμε γενικώς για συνωμοσιολόγους ενώ τους έχουμε μπροστά στα μάτια μας… η Πανδημία δεν δημιουργεί πραγματικά προβλήματα κατά τη Φώφη Γεννηματά, αλλά είναι ένα πρόσχημα δικό μας για να καταστρέψουμε τις μικρές επιχειρήσεις εις όφελος των μεγάλων.. δηλαδή είναι όλα φτιαχτά” έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης.

Απάντηση του Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής

“Η Φώφη Γεννηματά, μετά τη συνάντηση της με τους εκπροσώπους της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, είπε: «Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, ως πρόσχημα για την οριστική εξόντωση της μικρής και μεσαίας επιχείρησης». Αυτό επιβεβαιώνουν όλοι οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων στις δημόσιες δηλώσεις τους προς την κυβέρνηση, καθώς και όλες οι μελέτες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο μόνος που τα βρίσκει όλα καλά είναι ο αρμόδιος Υπουργός της Ανάπτυξης, ο γνωστός αμετροεπής κ. Γεωργιάδης , ο οποίος για το μόνο που θα τον θυμούνται οι μικρομεσαίοι, είναι ότι τους ζήτησε να του παραδώσουν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους. Αλλά κάθε επίθεση από τον κ. Γεωργιάδη είναι τιμή για εμάς” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Παύλος Χρηστίδης.


Πηγή: timesnews.gr