«Δέκα το βράδυ δεν θα κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους. Δέκα το βράδυ η πόλη πρέπει να είναι νεκρή για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι οι επόμενες μέρες θα είναι μέρες που θα μπορούμε να μην πάρουμε και άλλα μέτρα», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Όπως είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη «κάθε γιορτή είναι μια μαχαιριά» ενώ τόνισε πως η Αττική είναι προβληματική αναφερόμενος στα κρούσματα κοροναιού στην περιοχή σημειώνοντας πως παρακολουθείται από την κυβέρνηση και τους λοιμωξιολόγους για να μην ξεφύγει η κατάσταση.

«Υπάρχουν διάφορες φήμες, όπως υπήρχαν και τα Χριστούγεννα για κάποια κορονοπάρτι και συγκεντρώσεις. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν λογικοί άνθρωποι που ασχολούνται με τέτοια πράγματα. Αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν ενήλικες που μπορούν να διαπράξουν τέτοιες πράξεις» είπε ο υπουργός.

«Πρωτοχρονιά οικογενειακά και μόνοι μας»

Για την κυκλοφορία μετά τις 22.00 βράδυ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ανέφερε ότι οι έλεγχοι θα είναι καθολικοί όπως και ανήμερα την Πρωτοχρονιά και τόνισε ότι θα πρέπει να γιορτάσουμε οικογενειακά και μόνοι μας.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πρόσθεσε πως: «Είτε με, είτε χωρίς καταγγελία, αν υπάρχει πληροφορία ότι γίνεται κάπου πάρτι που υπερβαίνει τον αριθμό ατόμων που επιτρέπεται, ή υπάρχει μια προκλητική συμπεριφορά κάποιων, είναι προφανές ότι η αστυνομία δικαιούται σε συνεργασία με τον εισαγγελέα να συλλάβει και να καταλογίσει σε αυτούς που παρανομούν αυτά που προβλέπει ο νόμος».


Πηγή: timesnews.gr