Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Κορωνοϊός: Θετικός ο δήμαρχος Μετεώρων, Θοδωρής Αλέκος

Κορωνοϊός: Θετικός ο δήμαρχος Μετεώρων, Θοδωρής Αλέκος

361
0

Θετικός στον κορωνοϊό βγήκε ο δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος έπειτα από rapid test στο οποίο υπεβλήθη αφού ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα στην περιοχή. Μόλις το τεστ βγήκε θετικό, ο ίδιος μετέβη στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Σε δήλωσή του υπογράμμισε, σύμφωνα με το trikalavoice.gr: “Μετά από επαφή που είχα με επιβεβαιωμένο και καταγεγραμμένο κρούσμα κορωνοϊού, χωρίς όμως να έχω εμφανίσει συμπτώματα, επισκέφτηκα αμέσως το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, προκειμένου να κάνω το επιβεβλημένο rapid test. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα του τέστ στο οποίο υποβλήθηκα, βρέθηκα θετικός. Με υπευθυνότητα και χωρίς καθυστέρηση, ενημέρωσα την οικογένεια μου καθώς και τους Αντιδημάρχους και τους συνεργάτες μου που ήρθα σε επαφή, για το ανωτέρω αποτέλεσμα και στη συνέχεια μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, με σκοπό να υποβληθώ και σε μοριακό τέστ ελέγχου για COVID-19. Τα αποτελέσματα του μοριακού τέστ αναμένονται τα επόμενα εικοσιτετράωρα και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερωθείτε εκ νέου.

Επιπλέον, μετά την επικοινωνία που είχα τόσο με την οικογένειά μου, όσο και με Αντιδημάρχους και συνεργάτες, όλοι μετέβησαν είτε στο Κέντρο Υγείας, είτε σε ιδιωτικά εργαστήρια και υποβλήθηκαν σε rapid τεστ κορωνοϊού. Όλα τα αποτελέσματα των ανωτέρω βγήκαν αρνητικά. Ακολουθώντας λοιπόν τις οδηγίες των ειδικών του ΕΟΔΔΥ αλλά και των ιατρών με τους οποίους επικοινώνησα, πρέπει να τεθώ σε καραντίνα και κατ’ οίκον περιορισμό. Επισημαίνεται επιπλέον ότι, θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα στους χώρους του Δημαρχείου.

Τέλος, απευθυνόμενος στους Δημότες και στους εργαζόμενους του Δήμου Μετεώρων, θα ήθελα να τονίσω την σπουδαιότητα της πιστής τήρησης των μέτρων προφύλαξης και ότι επιβάλλεται να δείξουμε όλοι μας ψυχραιμία και υπευθυνότητα. Ο ιός είναι ύπουλος και βρίσκεται παντού, γι αυτό πρέπει να μην επαναπαυόμαστε και να είμαστε προσεκτικοί.

Με σεβασμό και υπευθυνότητα

Ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος”

Αρνητικά ήταν τα rapid test των Αντιδημάρχων Νίκου Φωλίνα, Γιώργου Παπανικολάου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτήρη Παπαχρήστου, του προέδρου της Τ.Κ. Καστρακίου Γιώργου Γκόγκου, του Προέδρου της Τ.Κ. Διάβας και αδελφού του Δημάρχου, Φώτη Αλέκου, όπως και της οικογένειας του δημάρχου.


Πηγή: timesnews.gr