Στο νησί της Σαμοθράκης βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος το πρωί περιόδευσε στον Έβρο, και συγκεκριμένα στις Φέρες και την Αλεξανδρούπολη.

«Το πρώτο μέλημα της κυβέρνησης  είναι η φροντίδα της ακριτικής Ελλάδας και ειδικά των ακριτικών νησιών» τόνισε, μεταξύ άλλων, κατά τη συνάντηση που είχε με τους τοπικούς φορούς του νησιού.

«Η κυβέρνηση μας είναι κυβέρνηση των έργων, όχι των λόγων» συνέχισε, στο ίδιο πλαίσιο, διευκρινίζοντας ότι υπάρχει κεντρική εποπτεία για την πορεία εξέλιξη όλων των έργων.

Ταυτόχρονα, δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι κατά τους 15 μήνες διακυβέρνησης της Ν.Δ. έχουν αντιμετωπιστεί οι περισσότερες από τις εκκρεμότητες που αφορούσαν διαχρονικά τη Σαμοθράκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκη έφθασε στο νησί με στρατιωτικό ελικόπτερο, τύπου Σινούκ, το οποίο απογειώθηκε από την Αλεξανδρούπολη. Στο ελικοδρόμιο τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος, Νίκος Γαλατούμος.

Στην είσοδο της χώρας, κάτοικοι επιφύλαξαν θερμή υποδοχή τόσο στον ίδιο όσο και στη σύζυγο του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Μάλιστα, τους πρόσφεραν μάσκες με το σήμα της Σαμοθράκης.

Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ


Πηγή: timesnews.gr