Μία και μοναδική ήταν η αφίσα με το μήνυμα κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, η οποία τοιχοκολλήθηκε στα Χανιά. Σε σελίδα του Facebook με το όνομα Έφοδος στον Ουρανό, αναρτήθηκε κείμενο που εξηγούσε τους λόγους τοιχοκολλήματος της αφίσας.

Όπως φαίνεται ήταν ψεύτικες όλες οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν από πολλά Μέσα ότι υπάρχουν πολλές αφίσες τοιχοκολλημένες σε όλη την Αθήνα, φήμες που χρησιμοποιήθηκαν από τον συνήγορό του αλλά και από άρθρα που μετέφεραν πως κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

«Την Πέμπτη 11/2, πρωτοβουλιακά κολλήσαμε μία (1!!!) χειροποίητη αφίσα με το πρόσωπο του “γνωστού σκηνοθέτη” στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στα Χανιά (!!!).

Μέσα σε δύο ώρες από την ανάρτηση, δημοσιογραφικά παπαγαλάκια-δαιμόνιοι Κλουζώ ανακάλυψαν μαζική αφισοκόλληση στο κέντρο της Αθήνας, με ευθείες απειλές και τον κίνδυνο να μετατραπούμε σε Άγρια Δύση. Την επόμενη μέρα, κι ενώ τα άρθρα έχουν αναπαραχθεί αμέτρητες φορές, η αφήγησή τους προχωράει κι ένα βήμα παρακάτω, συνδέοντας αυθαίρετα την αφίσα αυτή με την αναρχική συλλογικότητα “Ρουβίκωνας”.

Η ενέργειά μας αυτή αναμφισβήτητα ήταν απόλυτα πετυχημένη, καθώς με μία και μοναδική αφίσα αναδείχθηκε ο ρόλος των καλοπληρωμένων ΜΜΕ και της πολιτικής ηγεσίας στην προσπάθεια ξεπλύματος του εν λόγω καθάρματος».


Πηγή: timesnews.gr