Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Λινού: Ήξερα για την πρόταση Τσίπρα πριν την κάνει δημοσίως – Τι...

Λινού: Ήξερα για την πρόταση Τσίπρα πριν την κάνει δημοσίως – Τι είπε για τον Κικίλια

259
0

Την πρόταση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Βουλή για να οριστεί υπουργός Υγείας κοινής αποδοχής, αναφερόμενος στο όνομά της, σχολίασε στον ΑΝΤ1 η καθηγήτρια, Αθηνά Λινού.

Η κ. Λινού αποκάλυψε πως το ήξερε λίγες ώρες πριν ο Αλέξης Τσίπρας το πει δημοσίως. Όπως είπε χαρακτηριστικά “ερωτήθηκα εάν θα με πείραζε να χρησιμοποιηθεί το όνομά μου στη Βουλή και απάντησα “βεβαίως όχι”. Σε ερώτηση για το εάν γινόταν δεκτή αυτή η πρόταση, αν η ίδια θα δεχόταν τη συγκεκριμένη θέση, η κα Λινού είπε ότι “αυτό είναι πολύ υποθετικό. Είναι απόφαση του Πρωθυπουργού. Αυτή τη στιγμή καιγόμαστε για το τι θα γίνει με τον κορονοϊό. Η απάντηση σε μια υποθετική ερώτηση για το εάν θα γίνει κάποιος υπουργός, δεν έχει κανένα νόημα. Αυτή τη στιγμή έχουμε άλλα πράγματα για τα οποία εγώ πραγματικά καίγομαι όπως το τι θα γίνει με τον κορωνοϊό και πώς θα εφαρμόσουμε καλύτερα τα πιο σωστά μέτρα”.

Σε ερώτηση για το αν διαφωνεί με την πολιτική της κυβέρνησης και αν θεωρεί ικανό τον κ. Κικίλια, η κ. Λινού υποστήριξε ότι “ο κ. Κικίλιας πρέπει να υπήρξε μαθητής μου. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και προφανώς την περίοδο που ήταν φοιτητής παρακολούθησε και πέρασε τα μαθήματά μου. Οπότε γιατί να έχω αντίρρηση”;


Πηγή: timesnews.gr