Η πρώην σύζυγος του Τζέρεμι Τζάκσον, που έπαιζε τον μικρούλη Μπιουκάναν στο Baywatch, είναι πλέον άστεγη και τη συνέλαβε ο φακός να ψάχνει στα σκουπίδια στην Καλιφόρνια.

Το εντυπωσιακό άλλοτε μοντέλο μοιάζει σήμερα τελείως διαφορετική. Σύμφωνα με το αποκλειστικό θέμα που φιλοξενεί η εφημερίδα The Sun, η Λόνι Γουίλισον ζει στους δρόμους από το 2016, μετά τον νευρικό κλονισμό που υπέστη.

Η πρώην σύντροφος μάλιστα του Τζέρεμι, Cindy Kovacs, είπε στην εφημερίδα πως ο γνωστός ηθοποιός αρνήθηκε να βοηθήσει την πρώην σύζυγό του μετά τον χωρισμό τους το 2014.

Ο ίδιος αρνήθηκε να μιλήσει στη Sun για τη Λόνι, η εφημερίδα πήγε και τη βρήκε ωστόσο τον Οκτώβριο του 2020, όταν φίλοι και γνωστοί είχαν 2 χρόνια να τη δουν.

Η 37χρονη είχε αρνηθεί κάθε βοήθεια, λέγοντας «δεν έχω μιλήσει με τον Τζέρεμι, δεν θέλω να μιλήσω στους φίλους μου, τα καταφέρνω μια χαρά. Δεν θέλω κανείς να με βοηθήσει … Μπορώ να ζήσω μόνη μου, έχω ό,τι χρειάζομαι ακριβώς εδώ. Κανείς δεν νοιάζεται πραγματικά για μένα και δεν θέλω να τους δω, δεν θέλουν να με δουν».

Όσο για τη ζωή της, είχε πει: «Δεν έχω κινητό. Έχω φαγητό και έχω ένα μέρος να κοιμάμαι … Υπάρχει φαγητό στους κάδους και κοντά στα μαγαζιά. Υπάρχει φαγητό».

Η Λόνι έπαιζε κάποτε στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών μόδας. Όλα άλλαξαν το 2016, όταν έπαθε νευρικό κλονισμό και έχασε δουλειά, διαμέρισμα και αυτοκίνητο. Έκτοτε ζει στους δρόμους…


Πηγή: timesnews.gr