Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Λουτράκι: Δημότης επιτέθηκε με σπαθί στον αντιδήμαρχο Κ. Παντελέου

Λουτράκι: Δημότης επιτέθηκε με σπαθί στον αντιδήμαρχο Κ. Παντελέου

324
0

Το περιστατικό, όπως αναφέρει το loutrakiblog, συνέβη την ώρα που ο κ. Παντελέου βρισκόταν στο πάρκο Μάτση μαζί με εργολάβους και μηχανικούς για εργασίες διαμόρφωσης και κατασκευής ανοιχτού θεάτρου 810 θέσεων.

Σύμφωνα με τον κ. Παντελέου ο 39χρονος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του προσπαθώντας να τον χτυπήσει και λέγοντας χαρακτηριστικά «έχεις κάνει στο δήμο ένα μπάχαλο, κάνεις παντού ό,τι θέλεις».

Ευτυχώς, όπως λέει ο κ. Παντελέου, δύο άτομα που βρίσκονταν δίπλα του επενέβησαν και τον προστάτεψαν, με το loutrakiblog να αναφέρει ότι ένας από αυτούς έριξε τον 39χρονο στο έδαφος.

«Το δια ταύτα είναι ότι αφού τον απέκλεισαν να μην με χτυπήσει, την ώρα που σηκώθηκε, έβγαλε ένα σπαθί που είχε στο πίσω μέρος του παντελονιού του» είπε στο loutrakiblog ο κ. Παντελέου, ο οποίος στη συνέχεια φώναξε την αστυνομία και έκανε μήνυση γιατί, όπως τόνισε, ο 39χρονος απείλησε την οικογένεια και τα παιδιά του λέγοντας «ξέρω πού μένεις και θα ‘ρθω να σε βρω».

Ο 39χρονος συνελήφθη γύρω στις 13:00 για εξύβριση και απειλή προς τον αντιδήμαρχο και θα οδηγηθεί την Τετάρτη στον εισαγγελέα.

Στο ηχητικό που ακολουθεί περιγράφει ο αντιδήμαρχος:

Πηγή: loutrakiblog.gr


Πηγή: timesnews.gr