«Ήθελα να αυτοκτονήσω. Το παλάτι ανησυχούσε για το χρώμα του μωρού μας», δήλωσε σε συνέντευξή της η δούκισσα του Σάσσεξ Μέγκαν Μαρκλ. Η Μέγκαν και ο πρίγκιπας Χάρι, μιλώντας στην Όπρα Γουινφεϊ, στην πρώτη τους συνέντευξη από τότε που αποχώρησαν επίσημα από το παλάτι, αποκάλυψαν συγκλονιστικές λεπτομέρειες από εκείνη την εποχή που περίμεναν το πρώτο τους παιδί, τον Άρτσι, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως εάν είχαν λάβει στήριξη από τη βασιλική οικογένεια, δεν θα είχαν αποχωρήσει.

Το ζεύγος επικεντρώθηκε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από μέλη της βασιλικής οικογένειας, θέλοντας έτσι να αποκαταστήσει τις φήμες που κυκλοφόρησαν τότε και που, όπως υποστήριξαν απείχαν κατά πολύ από την αλήθεια.

Ο Χάρι υποστήριξε ότι είχε μια «πολύ καλή σχέση» με τη βασίλισσα, αλλά «απογοητεύτηκε» από τον πατέρα του, ο οποίος κάποια στιγμή δεν απαντούσε ούτε στις κλήσεις του, ενώ σημείωσε ότι παρόλο που αγαπάει τον αδερφό του Γουίλιαμ, βρίσκονται «σε διαφορετικά μονοπάτια».

Παράλληλα, η Μέγκαν αποκάλυψε ότι τους μήνες της εγκυμοσύνης της, υπήρχαν συζητήσεις ως προς την ασφάλεια του παιδιού αλλά και του ζεύγους, για το αν θα του δοθεί τίτλος, ενώ παράλληλα υπήρχαν ανησυχίες για το πόσο «σκούρο» θα ήταν το χρώμα του παιδιού.

Τόνισε δε ότι σκεφτόταν έντονα την αυτοκτονία, ενώ αισθανόταν σαν ένα εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ο Χάρι από την άλλη είπε ότι δεν έλαβε καμία υποστήριξη από τη βασιλική οικογένεια όσον αφορά την ψυχική υγεία της συζύγου του, ενώ του ήταν πολύ δύσκολο να μιλάει για αυτό.

Ακόμη, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι το δεύτερο παιδί τους, που αναμένεται φέτος το καλοκαίρι, πρόκειται να είναι κορίτσι.

Πηγή: CBS news


Πηγή: timesnews.gr