Ως “σημείο καμπής” για την αντίδραση της πλατειάς λαϊκής πλειοψηφίας ενάντια στην κυβερνητική πολιτική χαρακτήρισε τις ρυθμίσεις της κυβέρνησης ως προς τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, στην ομιλία της επί της πρότασης δυσπιστίας του κόμματός της κατά του υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα.

Εσείς που προπαγανδίζατε την υπεράσπιση της μεσαίας τάξης, σήμερα αρνείστε να ακούσετε την αγωνία και τον φόβο εργαζομένων και επιχειρήσεων που πλήττονται από την πολιτική σας, είπε η κα Ξενογιαννακοπούλου.

Απευθυνόμενη στους βουλευτές της συμπολίτευσης τους ρώτησε πως μπορούν να υπερασπίζονται ένα νομοσχέδιο που είναι “κομμένο και ραμμένο” για τις τράπεζες, που ωθεί σε πτώχευση τα φυσικά πρόσωπα, τα νοικοκυριά, τους μικρομεσαίους, και τους αγρότες που κινδυνεύουν να χάσουν τα χωράφια τους.

“Αυτό δεν είναι η 2η ευκαιρία, αλλά η ταφόπλακά τους”, η “μόνιμη υποθήκευση” του μέλλοντος των εργαζομένων και των επιχειρήσεων είπε η βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή: ΑΜΠΕ


Πηγή: timesnews.gr