Με μία μακροσκελή ανάρτησή της στο Facebook η Μαργαρίτα Θεοδωράκη απαντά σε εκείνους που την πλήγωσαν, εκφράζει ευχαριστίες σε όσους στάθηκαν στο πλευρό της και εξαπολύει δριμύ «κατηγορώ» σε εκείνους που έφεραν τον πατέρα της Μίκη Θεοδωράκη στα πρόθυρα του θανάτου. Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, αναφέροντας και την Έλενα Ακρίτα, προειδοποιεί για μηνύσεις και αγωγές, ενώ αναφέρει ότι σε επόμενη ανάρτησή της θα παρατεθούν τρεις επιστολές, που είχε στείλει στον Πρωθυπουργό και στην Υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Διαβάστε ακόμη: Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Η άγνωστη ζωή και πού αποδίδει την έλλειψη χρημάτων παρά τη βαριά κληρονομιά

Στην εισαγωγή του κειμένου της αναφέρεται στην προσωπική της καταστροφή, η οποία όπως η ίδια υποστηρίζει ξεκίνησε στα χρόνια της κρίσης για να κορυφωθεί στις ημέρες της πανδημίας. Κι αφού περιγράφει αναλυτικά τις δύσκολες στιγμές της κατά τις οποίες δεν είχε χρήματα ούτε για τις βασικές ανάγκες και ευχαριστεί τους αμέτρητους φίλους της που την στήριξαν μιλά για κανίβαλους, ανθρωποφάγους, συκοφάντες και … Κατίνες. Στους πρώτους ανήκουν όσοι λέρωσαν με τα λόγια τους το όνομα του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη. «Πάνε να πεθάνουν τον πατέρα μου γιατί κανιβαλίζουν τρώγοντας τις σάρκες του… Ο πατέρας μου δυστυχώς τα διαβάζει και χάνεται μέσα στη δυστυχία. Φοβάμαι πως δεν θα αντέξει… Και τότε…».

Διαβάστε ακόμη: Έλενα Ακρίτα: Πού ξόδεψε η κόρη του Μίκη δυο εκατομμύρια ευρώ σε δυο χρόνια; Διασύρει τον πατέρα της!

Περνώντας στις Κατίνες η Μαργαρίτα Θεοδωράκη αναφέρεται στο πρόσωπο της Έλενας Ακρίτα με τα παρακάτω λόγια: «Δεν περίμενα να είσαι τόσο κουτσομπόλα. Έγινες Κατίνα… Δεν σε θαυμάζω πια. Σε λυπάμαι. Αντί να κουτσομπολεύεις δε μου στέλνεις κανα σακί ξηρά τροφή, δεν κοστίζει πάνω από 20 ευρώ…». Αμέσως μετά η Μαργαρίτα «καταθέτει» πως προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές απέναντι σε όσους την ξεφτίλισαν, λέγοντας «Δεν είμαι ζητιάνα»…


Πηγή: timesnews.gr