Οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα ώστε να προασπίζουμε τα δικαιώματα των γυναικών και να διασφαλίζουμε συνθήκες ισότητας και μηδενικής προκατάληψης, αναφέρει ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης με ανάρτησή του στο twitter.

«Η σημερινή μέρα είναι μια μέρα που θα έπρεπε απλώς να μας θυμίζει το αυτονόητο, ότι τιμούμε και γιορτάζουμε εμπράκτως κάθε μέρα τις γυναίκες όλου του κόσμου», σημειώνει και προσθέτει: «Γιατί είναι το σπανιότερο δώρο σ’ έναν κόσμο που τίποτα δεν είναι δεδομένο, γιατί είναι πηγή έμπνευσης κι αγάπης, γιατί είναι το χαμόγελο και η αγκαλιά της κάθε μέρας που περνά».

«Οφείλουμε να τους προσφέρουμε αγάπη, σεβασμό και όλα εκείνα που θα φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη τους και την πληρότητα στην καρδιά τους. Οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα ώστε να προασπίζουμε τα δικαιώματά τους και να διασφαλίζουμε συνθήκες ισότητας και μηδενικής προκατάληψης».

«Χρόνια πολλά στη μητέρα, την κόρη, την αδερφή, τη σύντροφο, τη φίλη, τη συνεργάτιδα. Χρόνια πολλά στις γυναίκες που αγαπούν και στηρίζουν, που αγωνίζονται και μοχθούν, που δίνουν ελπίδα και όραμα», καταλήγει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή: timesnews.gr