Αρχική ΚΟΣΜΟΣ Novartis: Η ευρωομάδα της Αριστεράς βράβευσε τους προστατευόμενους μάρτυρες – Το σχόλιο...

Novartis: Η ευρωομάδα της Αριστεράς βράβευσε τους προστατευόμενους μάρτυρες – Το σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη

345
0

Τους δύο προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεσης Novartis βράβευσε η ευρωομάδα της Αριστεράς σε τελετή στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.

Στην τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και στην οποία παρενέβησαν και Έλληνες δημοσιογράφοι, μεταδόθηκαν βίντεο με δηλώσεις των δύο μαρτύρων, οι οποίοι διατηρούν την ανωνυμία τους.

Ο «Μάξιμος Σαράφης» και η «Αικατερίνη Κελέση» μίλησαν με παραποιημένη φωνή και χωρίς να αποκαλύπτουν τα πρόσωπά τους, και αναφέρθηκαν σε επιθέσεις που δέχθηκαν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

Oι δύο μάρτυρες βραβεύτηκαν με το ετήσιο βραβείο για «Δημοσιογράφους, μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος και υπερασπιστές του δικαιώματος στην πληροφόρηση» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες από την Ευρωομάδα της Αριστεράς GUE / NGL.

Δείτε τα βίντεο με τις ευχαριστήριες δηλώσεις προς το ευρωκοινοβούλιο:

Σχολιάζοντας τη βράβευση των προστατευόμενων μαρτύρων, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναρωτήθηκε «πώς βρήκαν οι της ομάδος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς την επαφή με τους μάρτυρες Δημοσίου Συμφέροντος “Μάξιμο Σαράφη” και “Αικατερίνη Κελέση” και τους έβαλαν και να μιλήσουν; αφού κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι πλην της κας Τουλουπάκη». «Μάλλον θα είχαν το τηλέφωνό τους κάπου» κατέληξε ο βουλευτής της ΝΔ.


Πηγή: timesnews.gr