Αρχική ΚΟΣΜΟΣ Ντόναλντ Τραμπ: Με ομιλία 46 λεπτών ζήτησε να ανατραπεί το εκλογικό αποτέλεσμα

Ντόναλντ Τραμπ: Με ομιλία 46 λεπτών ζήτησε να ανατραπεί το εκλογικό αποτέλεσμα

334
0

Σε βίντεο 46 λεπτών που έδωσε στη δημοσιότητα ο απερχόμενος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε για άλλη μια φορά να ανατραπεί το εκλογικό αποτέλεσμα και επανέλαβε τους ισχυρισμούς του για εκλογική νοθεία.

Το βίντεο αυτό από τον Λευκό Οίκο έρχεται μία ημέρα αφότου ο Γενικός Εισαγγελέας Μπιλ Μπαρ είπε ότι δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις για απάτη ώστε να ανατραπεί το αποτέλεσμα, αρκετοί από τους ισχυρισμούς του Τραμπ στο βίντεο έχουν ήδη απορριφθεί και ομάδα δικαστών δεν έχει αποδεχθεί τα όσα καταγγέλλει.

Ο Τραμπ πάντως ξεκίνησε το βίντεο λέγοντας ότι “αυτή ίσως είναι η σημαντικότερη ομιλία που έχω κάνει” και μετά συνέχισε λέγοντας ότι οι εκλογές νοθεύτηκαν, ότι τα αποτελέσματα θα έπρεπε να ανατραπούν σε αρκετές Πολιτείες όπου ο εκλεγμένος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν πήρε περισσότερες ψήφους από τον ίδιο και κάλεσε το Ανώτατο Δικαστήριο να παρέμβει. Έκανε επανειλημμένους ισχυρισμούς για απάτη, για ψήφους νεκρών ανθρώπων, μυστηριώδεις ανωμαλίες στα εκλογικά μηχανήματα.

Ακόμα υποστήριξε ότι υπήρξε διαφθορά σε μεγάλες πόλεις με δημοκρατικές ψήφους που πήγαν στον Τζο Μπάιντεν. “Αυτές οι εκλογές ήταν απάτη. Όλοι το ξέρουν. Δεν με νοιάζει να χάσω τις εκλογές, αλλά θέλω να χάσω δίκαια. Αυτό που δεν θέλω να κάνω είναι να κλαπούν από τον αμερικανικό λαό” διαμαρτυρήθηκε ο Τραμπ ενώ λίγο νωρίτερα επέδειξε ένα γράφημα όπου υποστήριξε ότι ήταν το σχέδιο κλοπής των εκλογών.


Πηγή: timesnews.gr