Σε λίγες εβδομάδες από σήμερα αποχαιρετάμε το 2020. Τη χρονιά που σύντομα θα αφήσουμε πίσω μας, βιώσαμε και δυστυχώς συνεχίζουμε να βιώνουμε, πρωτόγνωρες καταστάσεις και προκλήσεις. Τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς και όλοι μας, συλλογικά και ατομικά, καλούμαστε, με αίσθημα ευθύνης, να επαναπροσδιορίζουμε την καθημερινότητα μας.

Τα τελευταία 4 χρόνια εισπράττουμε καθημερινά την αγάπη σας για το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ακόμα και υπό τις ιδιαίτερες συνθήκες των τελευταίων μηνών, έχετε υπάρξει συνοδοιπόροι μας και σας ευχαριστούμε για αυτό.

Η φετινή εορταστική περίοδος με την οποία κλείνει το 2020 δεν θα μπορούσε παρά να είναι επίσης διαφορετική. Για εμάς, βέβαια, η πρόθεση παραμένει και φέτος να προσφέρουμε, ακόμα και από μακριά, στιγμές χριστουγεννιάτικης μαγείας, χαράς και ζεστασιάς για όλους. Φέτος, λοιπόν, ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει στις οθόνες σας!

Την 1η Δεκεμβρίου τα χριστουγεννιάτικα φώτα του ΚΠΙΣΝ ανάβουν και έρχονται στις οθόνες σας σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου. Στη φετινή εκδήλωση, που όλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από την ασφάλεια του σπιτιού τους, οικοδεσπότης θα είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς σε μια online παράσταση εμπνευσμένη από την πολυαγαπημένη «Ταράτσα του Φοίβου» και ειδικά σχεδιασμένη για το ΚΠΙΣΝ. Ακολουθεί ένας μήνας γεμάτος χριστουγεννιάτικες εμπειρίες, όπως συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις για παιδιά που θα παρουσιαστούν διαδικτυακά, με αποκορύφωμα τις εκδηλώσεις της Παραμονής Πρωτοχρονιάς που θα σας κρατήσουν συντροφιά στην αλλαγή της χρονιάς στο σπίτι.

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαμε να σας τα προσφέρουμε χωρίς την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Σας προσκαλούμε να περάσουμε και φέτος μαζί τις γιορτές, έστω και από μακριά, και σας ευχόμαστε δύναμη και υγεία.

Έλλη Ανδριοπούλου,
Διευθύνουσα Σύμβουλος ΚΠΙΣΝ


Πηγή: timesnews.gr