Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Παραιτήθηκε η Μαρία Αντωνιάδου από το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ – Νέο μέλος...

Παραιτήθηκε η Μαρία Αντωνιάδου από το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ – Νέο μέλος του ΔΣ ο Κυριάκος Θεοδωρακάκος

236
0

Την παραίτησή της από το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ υπέβαλε η Μαρία Αντωνιάδου, μετά και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που δικαίωσε τον Οργανισμό έναντι των εργοδοτικών προσφυγών κατά του 2%.

«Ημεγάλη αυτή νίκη αναγνωρίστηκε από όλους και εκτός Ελλάδος, όπως δείχνουν άλλωστε και τα συγχαρητήρια μηνύματα τα οποία έλαβε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, από εκπροσώπους των Ενώσεων-μελών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων», αναφέρει στην επιστολή παραίτησής της η Μαρία Αντωνιάδου την οποία αντικαθιστά στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θεοδωρακάκος, α’ αναπληρωματικό μέλος κατά τις τελευταίες αρχαιρεσίες.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες συναδέλφους που με στήριξαν με την ψήφο τους και να τους διαβεβαιώσω ότι είτε ως πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ είτε ως απλό μέλος της Ένωσής μας, θα συνεχίζω να αγωνίζομαι πάντα με την ίδια αφοσίωση για το Ταμείο μας για να γίνει ο ΕΔΟΕΑΠ ταμείο πρότυπο για τους ασφαλισμένους μας, εργαζόμενους, συνταξιούχους και ανέργους» αναφέρει η κ. Αντωνιάδου.

Το νέο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ διαμορφώνεται πλέον ως εξής:

Πρόεδρος: Σταύρος Καπάκος

Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Νεστορίδης

Γεν. Γραμματέας: Δημήτρης Κουμπιάς

Ταμίας: Ευάγγελος Τάτσης

Μέλη: Κυριάκος Θεοδωρακάκος, Νίκος Μιχαλίτσης, Νίκος Καρούτζος, Μάρκος Γκανάς, Αγγελική Σταθάτου,  Κώστας Nτελέζος και Εμμανουήλ Δραϊνάκης.

Πρόεδρος της τριμελούς Επιτροπής ΤΥΠ Αθήνας ορίστηκε ο Μάρκος Γκανάς και μέλη της οι Νίκος Μιχαλίτσης και Δημήτρης Κουμπιάς.

Πρόεδρος της Επιτροπής ΤΥΠ Θεσσαλονίκης ορίστηκε ο Παναγιώτης Νεστορίδης και μέλη οι Άγγελος Μοσχούλας και Γιώργος Τζάγιας.

Εκτελεστικός Γραμματέας ορίστηκε ο Μάρκος Γκανάς.


Πηγή: timesnews.gr