Τρεις τόνους ζωοτροφών, για την κάλυψη αναγκών σίτισης των αδέσποτων ζώων σε 5 Δήμους της Αττικής, πρόσφερε η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής υπό το συντονισμό του αντιπεριφερειάρχη, Λ. Κοσμόπουλου και κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη.

Πρόκειται για τους δήμους Μεγαρέων, Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Φυλής.

Όπως επεσήμανε ο αντιπερφιερειάρχης Λ. Κοσμόπουλος, στη Δυτική Αττική ο αριθμός των αδέσποτων ζώων είναι πολύ μεγάλος και με αφορμή τις δύσκολες καιρικές συνθήκες αλλά και το Lockdown, κρίθηκε απαραίτητο να υπάρξει μέριμνα για την προστασία της ζωής τους. «Σε απόλυτη συνεννόηση με τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, του οποίου η ευαισθησία για τη φροντίδα των απροστάτευτων ζώων είναι αποδεδειγμένη, δράσαμε έγκαιρα και αποτελεσματικά, για την προστασία των αδέσποτων φίλων μας», ανέφερε.

Ο κ. Πατούλης και ο κ. Κοσμόπουλος ευχαρίστησαν τον δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη ο οποίος συνέδραμε την προσπάθεια, προσφέροντας οχήματα και προσωπικό για τη διανομή των ζωωτροφών στους Δήμους της Δυτικής Αττικής.

Ο περιφερειάρχης Αττικής δήλωσε ότι «Σ΄αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε εξαιτίας της κακοκαιρίας αλλά και του Lockdown, προστατεύουμε τα αδέσποτα ζώα, που έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας περισσότερο από ποτέ. Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά τους όπου και όποτε απαιτείται».


Πηγή: timesnews.gr