Έχασε τη ζωή του από κορονοϊό ο 33χρονος γυμναστής και influencer Dmitriy Stuzhuk από την Ουκρανία, που πίστευε ότι η COVID-19 δεν υπάρχει.

Πριν μερικές μέρες ο 33χρονος είχε μοιραστεί φωτογραφίες του στο Instagram από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, στις οποίες φόραγε μάσκα. Όπως ενημέρωνε τους 1,1 εκατ. ακόλουθους του ένα βράδυ, σε ένα ταξίδι του στην Τουρκία, ξύπνησε καθώς δεν μπορούσε να αναπνεύσει και την επόμενη μέρα είχε έντονο βήχα. Επιστρέφοντας στην πατρίδα του έκανε τεστ που βγήκε θετικό.

«Πίστευα ότι η COVID δεν υπάρχει, μέχρι που αρρώστησα. Δεν είναι μια αρρώστια με σύντομη διάρκεια, είναι βαριά» έγραψε στο ποστ στο Instagram, επισημαίνοντας ότι η κατάσταση του είναι σταθερή.

Μία μέρα μετά τη δημοσίευση η πρώην σύζυγός του – με την οποία είχαν τρία παιδιά- ανακοίνωσε στο Instagram ότι ο 33χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. «Για όλη μου τη ζωή θα σου είμαι ευγνώμων για τα τρία όμορφα παιδιά μας. Για όσα ζήσαμε και για ό,τι έγινα μαζί σου» έγραψε η 25χρονη Sofia Stuzhuk.


Πηγή: timesnews.gr