Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαψεύδει επικοινωνία της Σουρανή με εκπρόσωπο του Ερντογάν

Κατηγοηματικά διαψεύδει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δημοσίευμα που κάνει λόγο για επικοινωνία της διπλωματικής συμβούλου του πρωθυπουργού Ελένης Σουρανή με τον εκπρόσωπο του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με στόχο την επανέναρξη των διερευνητικών επαφών.

«Κανείς δεν δικαιούται να παίζει παιχνίδια στην πλάτη της χώρας» αναφέρει ο Στέλιος Πέτσας, κατηγορώντας κάποιους «που φαίνεται ότι έχουν εθιστεί στα fake news και στις προβοκατόρικες δημοσιεύσεις σπεκουλάροντας στα εθνικά μας θέματα».

Η ανακοίνωση:

«Κάποιοι που φαίνεται ότι έχουν εθιστεί στα fake news και στις προβοκατόρικες δημοσιεύσεις σπεκουλάροντας στα εθνικά μας θέματα, εφηύραν στο παρά 5΄της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, «μυστικές συνεννοήσεις» με την Τουρκία.

Διεκδικώντας λίγη προσοχή, τη μια προβάλουν αρνητές του κορονοϊού και την άλλη πλασάρουν κάλπικες ειδήσεις.

Διαψεύδουμε λοιπόν το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία». Δεν υπήρξε επικοινωνία της διπλωματικής συμβούλου του Πρωθυπουργού Ελένης Σουρανή με τον εκπρόσωπο του Τούρκου Προέδρου για επανέναρξη των διερευνητικών επαφών. Κανείς δεν δικαιούται να παίζει παιχνίδια στην πλάτη της χώρας».


Πηγή: timesnews.gr