Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις πληροφορίες για ενοικίαση βίλας στο Σούνιο από τον Αλέξη Τσίπρα, τοποθετήθηκε ο Στέλιος Πέτσας, με αφορμή ερώτηση δημοσιογράφου, κατά τη σημερινή ενημέρωση.

Όπως διευκρίνισε η κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν αποτελεί πολιτικό ζήτημα η μόνιμη κατοικία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως το όλο θέμα αποτελεί μια «πολιτική υποκρισία».

«Πολιτική υποκρισία είναι ότι προτιμά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τον ξέρει ο κόσμος ως το λαϊκό παιδί που μένει στην Κυψέλη και όχι ως τον μεγαλοαστό που μένει στο Σούνιο», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Πέτσας απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Αναλυτικά η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου

«Πολιτικό ζήτημα το κάνουν εκείνοι οι οποίοι υποκρίνονται. Δεν θα είχε καμία σημασία να συζητάμε πού μένει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αν δεν φρόντιζε ο ίδιος να μπει στο επίκεντρο. Το βασικό ζήτημα δεν είναι το πού μένει. Το θέμα είναι αν υπάρχει διαφάνεια, αν κάποιος λέει ότι είναι στο Πόθεν Έσχες και δεν είναι στο Πόθεν Έσχες, αν ζητάει κανείς – είτε δημοσιεύματα είτε η Νέα Δημοκρατία – να δοθούν, για παράδειγμα, στοιχεία, όπως το μισθωτήριο και αυτά δεν προσκομίζονται και όταν γενικά υπάρχει μια πολιτική υποκρισία. Πολιτική υποκρισία είναι ότι προτιμά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τον ξέρει ο κόσμος ως το λαϊκό παιδί που μένει στην Κυψέλη και όχι ως τον μεγαλοαστό που μένει στο Σούνιο».


Πηγή: timesnews.gr