Ο Χρήστος Σπίρτζης απάντησε από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ για την ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τη διαφυγή του υπαρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Χρήστου Παππά.

Το υπουργείο Προστασίας Πολίτη είχε αναφέρει μεταξύ άλλων πως αν η αστυνομία παρακολουθούσε τον Χρήστο Παππά θα παρανομούσε διπλά.

«Μετά την απάντηση που λάβαμε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προτρέπει σε παρανομίες το Υπουργείο και την Αστυνομία, γιατί δεν επιτρεπόταν να παρακολουθήσουν τον καταδικασθέντα, ναζιστή, υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, του οποίου η μόνη υποχρέωση ήταν να παρουσιάζεται μια φορά κάθε μήνα στην Ελληνική Αστυνομία, καλούμε τον κ. Χρυσοχοΐδη να διατάξει την σύλληψη των αστυνομικών που “διακριτικά” βρίσκονταν έξω από το σπίτι του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης και των υπολοίπων καταδικασθέντων στελεχών της», τονίζει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης ο κ. Σπίρτζης σχολιάζει: «Τόσο διακριτικά που όλος ο Τύπος (ποιος να το διέρρεε άραγε;) γράφει εδώ και δυο εβδομάδες για την ετοιμότητα σύλληψης μετά την πιθανή δικαστική απόφαση».

«Το μόνο που απομένει είναι να δώσουμε δημόσια συγχαρητήρια για μια ακόμη μεγαλειώδη “επιτυχία” της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αυτή της διαφυγής του υπαρχηγού της ναζιστικής οργάνωσης», συνεχίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Καταλήγοντας ο Χρήστος Σπίρτζης σημειώνει: «κρατάμε για πιθανή μελλοντική υπενθύμιση από την απάντηση του Υπουργείου ότι “στη σημερινή Ελλάδα και διακυβέρνηση οι παρακολουθήσεις γίνονται με εντολή εισαγγελέα!” και ευχόμαστε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε».


Πηγή: timesnews.gr