Εφαρμόζοντας τη Στρατηγική Μάρκετινγκ μέσω της Εκπαίδευσης (Marketing by Education) η Specisoft εξέδωσε συλλογικό έργο με θέματα που αφορούν τη σύγχρονη επιχείρηση / επιχειρηματικότητα.

Ειδικότερα, πρόκειται για ένα έργο πέντε βιβλίων, στο οποίο συμμετείχε το καταρτισμένο, επιστημονικό προσωπικό της Specisoft, αλλά και Οικονομικοί Διευθυντές Επιχειρήσεων, Σύμβουλοι και Καθηγητές ΑΕΙ. Η έκδοση ενσωματώνει και παρουσιάζει μέσα από τις σελίδες της την εμπειρία 34 ετών σημαντικών προσωπικοτήτων που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα, γεγονός που αποτελεί σημαντικότατο στοιχείο. Πηγή έμπνευσης και στόχος του συλλογικού έργου ήταν η δημιουργία ενός χρήσιμου εργαλείου για όλους κλάδους και ενός οδηγού εύκολα αξιοποιήσιμου για όσους θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στον συνεχώς εξελισσόμενο τομέα της επιχειρηματικότητας.

Η Specisoft, με πολυετή πείρα στην ανάπτυξη του εξειδικευμένου λογισμικού, δημιουργεί ενσωματώνει και παρουσιάζει καινοτόμες ιδέες βρισκόμενη σταθερά ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

Λίγα λόγια για τη Specisoft

Η Specisoft Α.Ε. είναι εταιρεία ανάπτυξης εξειδικευμένου λογισμικού που λειτουργεί από το 1987 με κύριο χαρακτηριστικό την ανάπτυξη λογισμικού σε θέματα που περιέχουν γνώση, υψηλή εξειδίκευση, ειδικούς αλγορίθμους βελτιστοποίησης και πολύ μεγάλης κλίμακας επεξεργασίας στοιχείων. Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι η κατάκτηση σημαντικής θέσης στην διεθνή αγορά του εξειδικευμένου λογισμικού. Η Specisoft έχει αναπτύξει σταθερές και στιβαρές συνεργασίες με μια ευρεία γκάμα πελατών, έχοντας σήμερα στο portfolio της πάνω από 2.000 πελάτες, όπως Επιχειρήσεις, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Λογιστικά γραφεία, Δημόσιους Οργανισμούς, Δήμους, Εταιρίες εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (ΧΑΑ) καθώς και Ελληνικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Πανεπιστήμια, Κολέγια, Οργανισμούς Σεμιναρίων κλπ.


Πηγή: timesnews.gr