Το γραμματόσημο, εκτός από φορέας πολιτισμού, μπορεί να αποτελέσει και μέσο διάδοσης σύγχρονων κοινωνικών μηνυμάτων

Με το δικό τους τρόπο, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ενώνουν τη φωνή τους με τα θύματα της βίας υποστηρίζοντας το κίνημα #metoogreece και επιβεβαιώνουν, για ακόμα μία φορά, ότι αφουγκράζονται τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες.

Στο πλαίσιο αυτό, το #metoogreece αποτυπώνεται σε 10 αυτοκόλλητα γραμματόσημα και θα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο τα μηνύματα της Ελλάδας ενάντια στη βία, αποδεικνύοντας ότι το γραμματόσημο, εκτός από φορέας πολιτισμού, μπορεί να αποτελέσει και μέσο διάδοσης σύγχρονων κοινωνικών μηνυμάτων.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ
Τα ΕΛΤΑ υποστηρίζουν το #metoogreece

Η έκδοση πραγματοποιείται με αφορμή την πρόσφατη ανάπτυξη του κινήματος #metoo στην χώρα μας που οδήγησε στη δημιουργία σχετικής διαδικτυακής πύλης από την Πολιτεία για τη συλλογή πληροφοριών και καταγγελιών για ζητήματα σεξουαλικής παρενόχλησης, κακοποίησης και εξουσιαστικής βίας καθώς και για το συντονισμό δράσεων για την καταπολέμησή τους.

Η Ειδική Έκδοση #metoogreece περιλαμβάνει ένα Τευχίδιο 10 Αυτοκόλλητων Γραμματοσήμων και θα κυκλοφορήσει σε 4.000τμχ που διατίθενται προς 9,00€ έκαστο.


Πηγή: timesnews.gr