«Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, τοποθετήθηκε για τις απίστευτες εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν σήμερα Πέμπτη στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου για τα Πανεπιστήμια, στο οποίο συμμετείχαν, επίσης, η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές του κόμματος.

Σύμφωνα με τον κ. Ταραντίλη «είναι αυτονόητο ότι η Κυβέρνηση σέβεται πλήρως το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνέρχεσθαι. Είναι επίσης όμως αυτονόητο και δεδομένο ότι πρέπει να προστατευθεί η δημόσια υγεία.

Για τις σημερινές αδιανόητες εικόνες συγχρωτισμού στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο φέρουν ευθύνη όσοι επενδύουν σε μια τεχνητή όξυνση, αδιαφορώντας προκλητικά για τους υγειονομικούς κινδύνους. Είναι οι ίδιοι άλλωστε που καταγγέλλουν συνέχεια την κυβέρνηση για κάθε μέτρο που λαμβάνει. Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν» συνέχισε και κατέληξε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, αφήνοντας αιχμές στην αντιπολίτευση, η οποία «ενίσχυσε» με τη στάση της τον συνωστισμό στο κέντρο της Αθήνας.


Πηγή: timesnews.gr