Το ψευδοκράτος κτύπησε την πόρτα της Κυπριακής Δημοκρατίας δια της πλαγίας οδού προκειμένου να προμηθευτεί ηλεκτρικό ρεύμα μετά από πρόβλημα σε ατμοστρόβιλο δυναμικότητας 60 MW.

Ηλεκτρικό ρεύμα φορτίου 50 MW παρέχει στο κατοχικό καθεστώς από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής η Κυπριακή Δημοκρατία καθώς το ψευδοκράτος κτύπησε την πόρτα της αναγνωρισμένης κυβέρνησης, αλλά δια της πλαγίας, μετά από πρόβλημα σε ατμοστρόβιλο δυναμικότητας 60 MW.

Και παράταση, αν χρειαστεί…

Η ανταπόκριση της Κυπριακής Δημοκρατίας ήταν άμεση και θετική με την επισήμανση μάλιστα πως αν χρειαστεί παράταση της παροχής, λόγω μη επιδιόρθωσης του προβλήματος, είναι έτοιμη να το πράξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive.com, την ώρα που ο νέος εγκάθετος Τατάρ μας λέει να ξυπνήσουμε από τα όνειρά μας, μας προϊδεάζει για δύο κράτη και μας κλέβει πανηγυρίζοντας την Αμμόχωστο, την ίδια ώρα ζητά – δια αντιπροσώπου – και όχι αυτοπροσώπως να του φωτίσουμε τη σημαία της ντροπής στον Πενταδάκτυλο, εκμεταλλευόμενος το ΜΟΕ που είχε υλοποιηθεί για μόνιμη διασύνδεση των δύο περιοχών σε επίπεδο δικτύου ηλεκτροδότησης.

Δεν είχε το θάρρος…

O Τατάρ δεν είχε το θάρρος να το ζητήσει προσωπικά από τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά αυτό έγινε δια αντιπροσώπου που μίλησε σε ελληνοκύπριο του τομέα, ο οποίος μίλησε με ανεξάρτητο αξιωματούχο της Δημοκρατίας, επίσης του Τομέα, που με τη σειρά του ενημέρωσε το Προεδρικό.

Η Δημοκρατία παρέχει στο καθεστώς φορτίο ηλεκτρικού ρεύματος 50 MW και αυτό ίσως συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.


Πηγή: timesnews.gr