Το Fortune συμπεριέλαβε την Ansys (NASDAQ: ANSS) στην ετήσια λίστα του Future 50 των εταιρειών με το ισχυρότερο δυναμικό μακροπρόθεσμης ανάπτυξης, με βάση μια ισχυρή μεθοδολογία που ανέπτυξε από κοινού το Fortune και η Boston Consulting Group (BCG).

Για να επιλέξει τις εταιρείες 2020 Future 50, το Fortune και η BCG αξιολόγησαν περισσότερες από 1.000 εταιρείες εισηγμένες στο χρηματιστήριο, σε σχέση με το δυναμικό ανάπτυξής τους και την ικανότητα τους να ανταπεξέλθουν στις συνακόλουθες απαιτήσεις της αγοράς.  Η σαφής στρατηγική της Ansys, η δέσμευση της για αειφορία, οι επενδύσεις στην έρευνα και ανάπτυξη, η ισχυρή ηγεσία και η εταιρική δομή έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επιλογή της.

Όπως αναφέρεται στο άρθρο του Fortune: «Όταν οι μηχανικοί, οι σχεδιαστές και οι ερευνητές κορυφαίων βιομηχανικών εταιρειών επιδιώκουν να καινοτομήσουν, στρέφονται στην Ansys. Η εταιρεία λογισμικού, με πρόσφατη αγοραία αξία 27 δισεκατομμυρίων δολαρίωνβοηθά τους χρήστες να δημιουργήσουν ψηφιακές προσομοιώσεις των μελλοντικών προϊόντων τους. Η Ansys είναι ένας κυρίαρχος παίκτης στο χώρο, κατέχοντας το 40% του μεριδίου αγοράς, με έσοδα 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2019. Η αξία της μετοχή της έχει διπλασιαστεί τα τελευταία τρία χρόνια ».

«Η ένταξη της Ansys στη λίστα FORTUNE Future 50 είναι μία ακόμη απόδειξη της αυξανόμενης αξίας της προσομοίωσης», δήλωσε ο Ajei Gopal, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ansys. «Οι εταιρείες παγκόσμιας κλάσης και οι νεοσύστατες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, εμπιστεύονται τις λύσεις μας για καινοτομία και παραγωγή καλύτερων προϊόντων, ενώ παράλληλα ενισχύουν την ανάπτυξη τους και την εξοικονόμηση οικονομικών πόρων.  Τα τελευταία 50 χρόνια έχουμε δεσμευτεί να ενισχύσουμε αυτήν την εμπιστοσύνη και να είμαστε ο ηγέτης της αγοράς προσομοίωσης, η οποία θα έχει ένα λαμπρό μέλλον

Δείτε εδώ την πλήρη λίστα 2020 FORTUNE Future 50 ή εδώ για να ανακαλύψετε πώς η τεχνολογία προσομοίωσης της Ansys οδηγεί την καινοτομία.

Σχετικά με την Ansys

Αν έχετε δει ποτέ εκτόξευση πυραύλων, αν έχετε πετάξει με αεροπλάνο, έχετε οδηγήσει αυτοκίνητο, χρησιμοποιήσει υπολογιστή, αγγίξει μια κινητή συσκευή, διασχίσει μια γέφυρα ή έχετε χρησιμοποιήσει τεχνολογία wearable, πιθανότατα έχετε χρησιμοποιήσει ένα προϊόν για τη δημιουργία του οποίου το λογισμικό της Ansys έπαιξε  κρίσιμο ρόλο. Η Ansys είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην μηχανική προσομοίωση. Μέσω της στρατηγικής μας για την Περιστατική Μηχανική Προσομοίωση, βοηθάμε τις πιο καινοτόμες εταιρείες στον κόσμο να προσφέρουν ριζικά καλύτερα προϊόντα στους πελάτες τους. Προσφέροντας το καλύτερο και ευρύτερο χαρτοφυλάκιο λογισμικού μηχανικής προσομοίωσης, τους βοηθάμε να λύσουν τις πιο περίπλοκες σχεδιαστικές προκλήσεις και να δημιουργήσουν προϊόντα που περιορίζονται μόνο από τη φαντασία. Η Ansys Ιδρύθηκε το 1970 και έχει την έδρα της νότια του Πίτσμπουργκ της Πενσυλβανία στις ΗΠΑ. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.ansys.com για περισσότερες πληροφορίες.

Η Ansys λειτουργεί στην Ελλάδα κέντρο Έρευνας και  Ανάπτυξης από τις αρχές του 2019,  μέσω της εξαγοράς της ελληνικής εταιρείας Helic.


Πηγή: timesnews.gr