Στην ανακοίνωση πως δεν θα παρουσιάσει φέτος την καθιερωμένη συλλογή με τα καλύτερα βίντεο της χρονιάς, «Rewind» προχώρησε το YouTube.

Η δημοφιλής πλατφόρμα βίντεο κυκλοφορεί τη συλλογή – αναδρομή στις καλύτερες στιγμές, τάσεις και τα πιο δημοφιλή βίντεο, κάθε χρόνο από το 2010.

Ωστόσο, δεδομένης της αναταραχής του τρέχοντος έτους που προκλήθηκε σε μεγάλο βαθμό από την πανδημία του κορονοϊού, οι υπεύθυνοι του YouTube επιβεβαίωσαν σε ένα tweet ότι δεν θα συνεχίσουν το «Rewind» το 2020.

«Το 2020 ήταν διαφορετικό και δεν φαίνεται σωστό να συνεχίσουμε σαν να μην ήταν, οπότε θα κάνουμε ένα διάλειμμα με το Rewind» αναφέρεται στην ανακοίνωση όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Ξέρουμε πως πολλά από τα καλά που είδαμε μέσα στο 2020 δημιουργήθηκαν απ’ όλους εσάς. Βρήκατε τρόπο να ανεβάσετε τη διάθεση των ανθρώπων γύρω σας, να τους βοηθήσετε να αντιμετωπίσουν τις συνθήκες και τους κάνετε να γελάσουν. Εσείς κάνατε αυτή τη δύσκολη χρονιά πραγματικά καλύτερη. Σας ευχαριστούμε που κάνετε τη διαφορά» επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.


Πηγή: timesnews.gr