«Όταν ο ήλιος του πολιτισμού είναι χαμηλά στον ορίζοντα και οι νάνοι κάνουν μεγάλες σκιές. Και εσείς είστε νάνοι της πολιτικής. Σας είδαμε εδώ μέσα με ευτελή επιχειρήματα να προσπαθείτε να εγκλωβίσετε τους ψηφοφόρους σας πολιτικά για να σας χειροκροτήσουν. Δεν μπορεί σήμερα να ασχολούμαστε με τον Κουφοντίνα, όταν το τουρκικό Τσεσμέ έχει παραβιάσει κατάφωρα την εθνική κυριαρχία της χώρας μας. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ διαφωνείτε στα μικρά αλλά στα μεγάλα έχετε ταυτόσημες απόψεις. Γιατί να κάνουμε σήμερα αυτή τη συζήτηση για τον Κουφοντίνα, που είναι ένα θέμα δικαστικό, αφορά τη δικαιοσύνη, και να μην μιλήσουμε για την Τουρκία», ανέφερε μεταξύ άλλων κατά την δευτερολογία του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Αναφερόμενος στην υπόθεση Λιγνάδη ο κ. Βελόπουλος υποστήριξε πως “πρέπει να θεραπεύσουμε το αίτιο”.

“Να ξεκινήσουμε από το ποιος ήταν εκείνος που πήγαινε ασυνόδευτα παιδάκια στον Λιγνάδη. Οι ΜΚΟ. Κύριε Μηταράκη μας λέγατε ότι κάνετε ελέγχους και τώρα τι είναι αυτό που βλέπουμε; Θέλω πραγματικά όμως να μας πείτε ποια είναι τα αποτελέσματα των ελέγχων που έχετε διενεργήσει σε ΜΚΟ”.

Τέλος ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό ζήτησε “να ενώσουμε τη φωνή μας, να είναι όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας ενωμένο στον Τούρκο που θα έρθει και να πούμε όλοι μαζί ότι οι Έλληνες δεν φοβούνται. Έχουμε μια δημοκρατία, που μπορεί να έχει τα προβλήματά της, αλλά έχουμε δυνατό στρατό, έχουμε πολιτική βούληση και μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας όταν το Αιγαίο τρίζει από τις κινήσεις των Τούρκων”, κατέληξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.


Πηγή: timesnews.gr