Ανακοίνωση Τομέα Αγροτικής Πολιτικής Κινήματος Αλλαγής

Αγανάκτηση και απογοήτευση σε 650.000 αγρότες από το “πρωτοφανές μπάχαλο” που δημιούργησε το ΥΠΑΑΤ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ με την κοροϊδία του τρόπου εξόφλησης της ενιαίας ενίσχυσης (βασική + πρασίνισμα). Είναι προκλητικό και ανάλγητο να στερείς παράνομα από τους αγρότες, εν μέσω πανδημίας πλέον των 100 εκ. ευρώ, χρήματα τα οποία έχουν απόλυτη ανάγκη για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους στο τέλος μιας πολύ δύσκολης χρονιάς.
Η παρακράτηση των επιδοτήσεων με τέτοιο προκλητικό τρόπο, δεν αντισταθμίζονται από τις έωλες διευκρινίσεις και δικαιολογίες “του ποδαριού” από το ΥΠΑΑΤ, όπου φαίνεται ότι η ολοκλήρωση της πληρωμής των αγροτών θα γίνει με τον χειρότερο τρόπο σε 4 ΔΟΣΕΙΣ!

Εύλογα επίσης τα ερωτηματικά ως προς το πως μοιράστηκαν τα 75 και πλέον εκ. ευρώ από το εθνικό απόθεμα με ποια στοιχεία, χωρίς ελέγχους και χωρίς διαφάνεια κάτι το οποίο ζητήσαμε ως Κίνημα Αλλαγής στην Βουλή.

Ως Κίνημα Αλλαγής είμαστε κοντά στους Αγρότες και θα επιμείνουμε μέχρι να λυθεί άμεσα το θέμα της καταβολής των ποσών που παράνομα παρακρατήθηκαν και είμαστε ανυποχώρητοι στο να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια και για το 1 ευρώ που δόθηκε από εθνικό απόθεμα, με παρεμβάσεις μας μέσα και έξω από την Βουλή.


Πηγή: timesnews.gr