Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Εγκρίθηκαν από την Επιτροπή ΣΔΙΤ οι προτάσεις που υπέβαλε ο Γ. Πατούλης...

Εγκρίθηκαν από την Επιτροπή ΣΔΙΤ οι προτάσεις που υπέβαλε ο Γ. Πατούλης για υλοποίηση δύο Μονάδων Επεξεργασίας Απορριμμάτων

358
0

«Είμαστε αποφασισμένοι με τη συνεργασία και της κεντρικής διοίκησης να δώσουμε μία βιώσιμη και οριστική λύση στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Μπαίνουμε σε μία νέα εποχή, αφήνοντας πίσω μας παθογένειες που μας κόστισαν», τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ Πατούλης μετά την ομόφωνη έγκριση από τη διυπουργική επιτροπή των φακέλων -προτάσεων που είχε υποβάλει πρόσφατα για την κατασκευή δύο μονάδων επεξεργασίας απορριμμάτων (ΜΕΑ) στις Περιφερειακές Ενότητες Κεντρικού Τομέα Αθηνών και Πειραιώς, Νήσων.

Στη σχετική συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων Νίκου Παπαθανάση, μετείχαν εκτός από τον περιφερειάρχη, οι υπουργοί Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο Γενικός Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ Ορέστης Καβαλάκης και ο πρόεδρος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) και αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Κόκκαλης.

Οι συμπράξεις αφορούν στη μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση Μονάδων Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) για την εξυπηρέτηση των αναγκών των Ενοτήτων Κεντρικού Τομέα Αθηνών και Πειραιώς, Νήσων.


Πηγή: timesnews.gr